Tina Krogh Glöde er nomineret til DGI prisen Årets Foreningsildsjæl 2018

Med prisen Årets Foreningsildsjæl 2018 ønsker DGI i Storkøbenhavn at sætte fokus på de frivilliges store indsats i de storkøbenhavnske idrætsforeninger.

Tina Krogh Glöde med hendes gymnastikhold De seje Krudtugler.

Tina jonglerer mange opgaver og kasketter i Idrætsforeningen Valby IF. Hun sørger for struktur, er engagerende, er et forbillede for frivilligheden i foreningen, udvikler, uddanner, planlægger, er primusmotor, er opsøgende og igangsætter i forhold til at udbrede kendskabet til spring- og rytmegymnastik i Valby. Og ved siden af alt dette er Tina kursusinstruktør og vejleder for nye gymnastikinstruktører i DGI.

Som eksempel kan nævnes, at Tina på vegne af Valby Idrætsforening sammen med en håndfuld andre foreninger arbejder på at stable et samarbejde med flere af lokalområdets skoler på benene. Samarbejdet skal være med til at opdatere lærernes kompetencer inden for springgymnastikken og den rytmiske del af gymnastikken. Samarbejdet giver også mulighed for, at flere børn kan stifte bekendtskab med gymnastik. Det sidste bliver især en realitet i løbet af 2018, hvor der oprettes gymnastikhold efter skoletiden, hvor skolebørnene kan deltage.

Samtidig er Tina også medstifter af et rekrutteringsnetværk – et netværk, der indtil videre består af 5 idrætsforeninger, som har skabt en fælles front for at rekruttere instruktører til at undervise i deres foreninger.

Yderligere har Tina også opgaven som holdinstruktør for to børnehold i Valby IF. Et rent drengehold og et hold piger, der trofast har fulgt hende i mange år. Flere af disse unge mennesker har hun engageret, hvervet og uddannet til hjælpetrænere, som foreningen i den grad har stor glæde på deres mange hold. 

Tina tror på handling og har en kæmpe drivkraft for gymnastikken. For Valby Idrætsforening er Tina Krogh Glöde den, der aldrig giver op og den, der gerne vil gøre alt bedre, større, sjovere – for alle i foreningen. Man skal lede længe efter en så ihærdig og dedikeret ildsjæl. Derfor er hun en oplagt kandidat til at modtage prisen som Årets Foreningsildsjæl 2018 og de medfølgende 5.000 kr.  

Ud over Tina Krogh Glöde er Pernille Normann Johansen fra FIF Atletik & Motion og Søren Vesterbæk fra Vestia også nominerede til prisen Årets Foreningsildsjæl 2018.

Afsløringen af, hvem af de tre nominerede, der løber med titlen som Årets foreningsildsjæl, finder sted på DGI Storkøbenhavns Generalforsamling onsdag d. 21. marts kl. 18-22, som foregår i Kedelhallen, Nyelandsvej 75a, 2000 Frederiksberg.