Træt af at løbe alene? Find din lokale løbeklub

Har du fået nok af de samme løberuter og savner du at løbe sammen med andre? Så er hjælpen her: Storkøbenhavn byder på masser af løbeklubber og træningstilbud.

Storkøbenhavn byder på masser af løbeklubber

For mange københavnske motionister har corona-nedlukningen budt på masser af gå- og løbeture. Ofte alene eller sammen med løbere fra ens ”corona-boble” og på den samme velkendte rute i ens lokalområde.

Med det nye forsamlingsforbud på 25 personer (gældende fra 1. marts 2021) for organiseret udendørs idræt er der opstået flere muligheder for dig der er glad for løb. De fleste af Storkøbenhavns løbeklubber genoptager nemlig træningen – og der er også plads til dig (se kort med løbeklubber).

Hjulpet af erfaringer fra foråret 2020 er klubberne klar med en god og sikker træning som lever op til myndighedernes regler og anbefalinger.

Klubberne spænder fra små fællesskaber med 10 medlemmer til en stor klub som Sparta Atletik og Motion med over tusinde løbere. De fleste klubber har hold for både begynderen, den mere rutinerede og den hurtige løber. Og gennemsnitsprisen for et medlemskab er kun på 64 kr/måned.

På kortet kan du finde din lokale løbeklub. De fleste klubber kan findes via Facebook og på DGI’s hjemmeside (klik ind og scroll helt ned).

OBS: Kortet viser løbeklubber medlem af DGI Storkøbenhavn.