Unikt oplevelsesløb: Sådan har du ikke set København før

Kom med til DAC Arkitekturløb, og få en enestående mulighed for at løbe steder i København, hvor det normalt ikke er tilladt. Netop det får du som motionister mulighed for, når Arkitekturløbet igen i år løber af stablen søndag den 29. august.

Løbsdeltagere fra sidste gang DAC & DGI afholdte arkitekturløbet i 2019 (Foto: Jan K. Madsen)

Nu hvor det endelig er muligt at samles til de store events igen, så er det selvfølgelig også tid til, at vi samles iført løbesko og træningstøj. Det er vi mange der priser os lykkelige over, for løbeturen bliver ofte dét mere mindeværdig, når vi deler den med hinanden (læs mere om DAC Arkitekturløb og tilmeld dig).

”Vi er så taknemmelige for, at vi endelig kan invitere mange mennesker til løbefest – ikke bare et almindeligt motionsløb, men et løb der aktiverer og integrerer det unikke Københavnske byrum. Deltagerne skal have en løbeoplevelse, der er anderledes end den de plejer at få.” fortæller projektleder i DGI Storkøbenhavn Steen Walter.

Netop dét får du mulighed for på søndag, når Dansk Arkitektur Center og DGI Storkøbenhavn inviterer dig til inspirerende løb gennem Københavns gader og stræder.

Kig op og se København te sig fra sine bedste sider
Arkitekturløbet er et løb udover det sædvanlige, hvor motionister får mulighed for at samles til en gå- eller løbetur og samtidig få én på opleveren. Københavns smukke arkitektoniske perler såsom bygninger, passager, stier, parker og museer er nemlig udgangspunktet for årets 5 eller 10 kilometers løbetur (eller 5 km gåtur).

Hverken tidtagning eller pulsure er omdrejningspunkt for årets løb. I stedet bliver fokus rettet mod de enestående kulturinstitutioner der ligger i byen. De fantastiske omgivelser giver ruten et særpræget indspark, hvor selv den hurtigste løber ikke vil kunne modstå at sætte tempoet ned, for at få de arkitektoniske indtryk med. Ruten består af en perlerad af Københavns mest ikoniske bygninger, som f.eks. Københavns Rådhus, Den Sorte Diamant og Det Kongelige Bibliotek.

Tilslut dig mængden af friske og nysgerrige løbere

Allerede nu er der tilmeldt 2000 glade løbeentusiaster, der ikke vil være foruden søndagens ekstraordinære løb. Du har heldigvis stadig også mulighed for at tilmelde dig. Men gør det hurtigt - der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig nu (tilmelding skal ske senest fredag 27. aug.)

Hop i dine bedste løbetights, stram løbeskoene, tag venner eller familie under armen og vær klar til en løbetur du ikke vil glemme.