Urbant trailløb i Kronen Vanløse

26. august skydes tredje afdeling af Copenhagen Runners High i gang, hvor Kronen Vanløse blandt andet skal bestiges.

Om Copenhagen Runners High – Kronen Vanløse

Dato og sted:
Søndag 26. aug. klokken 10.00
Vanløse Torv 1, Vanløse, Danmark 

Distance:
6 km (rute er 3 km og løbes to gange)

Deltagerantal:
Max. 300 pladser. Tilmelding er mulig på https://www.sportstiming.dk/event/5331

Deltagerpris.
150 kr. ved online tilmelding inden 20. august.
200 kr. ved tilmelding på dagen. (Kun hvis der er plads)

Præmier
Der er masser af fede lodtrækningspræmier, samt præmier til løbets 3 hurtigste mænd og kvinder.

Startnummerudlevering:
Torsdag 23. august - fredag 24. august fra kl. 09.00 - 16.00 DGI Storkøbenhavn Vester

Løb med eller duk op som publikum til Copenhagen Runners High 26. august, hvor motionsløbet ind-tager Vanløse bymidte, Kronen Vanløse, Kultur-stationen Vanløse og meget mere.

Under turen som tilbagelægges to gange, skal løberne gennem indkøbscentret Kronen Vanløse, op på det nye højtbeliggende bykvarter med det grøn-ne byrum på taget af Shoppingcentret. Udover shoppingcentrets tag skal løberne ned i parkerings-kælderen, under togbroen og over til Kulturstation Vanløse, hvor de skal op til biblioteket og ned i parkeringskælderen og over til Kronen Vanløse igen. Løbets samlede distance er 6 km fordelt over to omgange, der med sikkerhed giver deltagerne syre i benene.

Kronen Vanløse
Er en del af det nye bykvarter ved Vanløse bymidte. Byggeriet rummer en blanding af butikker i de nederste plan samt boliger til leje på toppen.

Udformningen af centret, med forskellige hjem og gårdspladser i forskellig højde, er tænkt som en trækrone, der breder sig over Vanløse by, hvorfor Centret har fået navnet Kronen.

Om hvor navnet kommer fra

Navnet Kronen har også stor historisk betydning og er et bindeled til dansk forretningsliv – margarinefabrikken Kronen blev grundlagt i 1914, og kan stadig findes på Jyllingevej 56 i Vanløse. Fabrikken udviklede sig til den berømte danske supermarkedskæde Irma.

Sidst, men ikke mindst, kan indkøbscentret ses som Kronen på det værk, der er Vanløse, for bymidten er nu komplet hvad angår forretninger, transportmuligheder og kultur.

Om Copenhagen Runners High
Copenhagen Runners High er et urbant trailløb der finder sted i København, hvor løbere normalt ikke færdes. Løbet er tidligere afholdt ved Bispebjerg Hospital og Mærsk Tårnet ved Panum. Kronen er løbets 3. afdeling i 2018.

Løbet arrangeres i samarbejde med Kronen Vanløse, Intersport, Kulturstation Vanløse og der kommer. Via løbet tjener lokale foreninger penge til den videre udvikling af klubben.

Link til løbet
https://www.sportstiming.dk/event/5331