I Give GIF, Gymnastik spirer nye talenter

Give GIF, Gymnastik har stor succes med at få nye hjælpeinstruktører i foreningen. Faktisk er succesen så stor, at der er venteliste til at blive hjælpeinstruktør. En af årsagerne er, at de unge kan komme på DGI’s trænerspireuddannelse, der giver dem et solidt fundament og stærke menneskelige egenskaber.

Hjælpeinstruktørerne i Give GIF, Gymnastik er spirende talenter

Gymnastikforeningen i Give har de seneste 5 år sendt deres unge hjælpeinstruktører afsted på DGI’s trænerspireuddannelse, hvor de får 30 timers omfattende undervisning. Det har været en stor succes – både for foreningen og for de unge hjælpeinstruktører.

Trænerspiren udvikler de menneskelige egenskaber

I Give GIF, Gymnastik er det vigtigt at have dygtige trænere og instruktører. Derfor er foreningen vild med DGI’s trænerspireuddannelse, som giver deltagerne et stort udbytte.

Hjælpeinstruktørerne har selv tilbudt sig til uddannelsen i år. Den er utrolig populær

Annie Rejmer Lund

”Vores instruktører kommer hjem med utrolig meget fra uddannelsen, som er grundig og omfattende”, siger Annie Rejmer Lund, der er instruktør og bestyrelsesmedlem i foreningen. Hun tilføjer: ”Det er specielt de menneskelige egenskaber, som udvikles på uddannelsen, og det er noget vi er meget glade for her i foreningen”, konstaterer Annie Lund.

Populært tilbud

Hjælpeinstruktørerne i gymnastikforeningen i Give er så glade for uddannelsen, at de selv tilbyder sig:

”Hjælpeinstruktørerne har selv tilbudt sig til uddannelsen i år. Den er utrolig populær”, siger Annie Lund og tilføjer: ”Mund-til-mund-metoden har fungeret godt. Tidligere deltagere har talt positivt om uddannelsen, og det er en af årsagerne til, at så mange nu vil prøve kræfter med trænerspiren”, afslutter hun.

Fantastiske undervisere

En anden årsag til, at uddannelsen er eftertragtet skyldes underviserne, som ifølge Annie Lund er helt fantastiske.

”Jeg har kun ros tilovers for underviserne på trænerspiren. De er utrolig gode instruktører, og så er de fantastiske til at favne de unge”, fortæller Annie Rejmer Lund.

Ingen står alene i Give GIF

Derudover fremhæver Annie Lund, at de unge får en masse opbakning og støtte, når de kommer hjem med en ny uddannelse i rygsækken.

”Her i foreningen står ingen alene med noget som helst. Man kan altid få hjælp, og det er nok også en af årsagerne til, at flere har kastet sig ud i trænerspireuddannelsen”, afslutter Annie Rejmer Lund.

Give GIF har allerede tilmeldt 6 unge trænere til uddannelsen, som starter til efteråret.