Kolding-kræfter til DGI Sydøstjyllands bestyrelse

Tanya Buchreitz Løwenstein fra Kolding blev valgt til DGI Sydøstjyllands bestyrelse, da det lokale DGI-kontor afholdte årsmøde den 22. november.

Den 34-årige ildsjæl er ny i DGI Sydøstjyllands bestyrelse. Med sig bringer hun stor erfaring fra fritids- og idrætsområdet, ligesom hun også har en klar idrætspolitisk stemme.

Hun er altså godt klædt på til at varetage sin nye rolle, hvor hun sammen med resten af DGI Sydøstjyllands bestyrelse vil arbejde for endnu flere aktive danskere og endnu bedre forhold for foreningslivet.

”Jeg ser frem til at være med til at sætte mit aftryk på det lokale idræts- og foreningsliv,” lyder det fra Tanya Buchreitz Løwenstein, som også glæder sig til at kick starte nye idrætter i det sydøstjyske område. Blandt andet ser hun mange, spændende muligheder og udfordringer med Esport.

Kan se masser af uforløst potentiale
Tanya Buchreitz Løwenstein indtræder i bestyrelsen med nye briller. Spørger du formand for bestyrelsen Dan Skjerning, er det lige netop nye briller, der skal til, for et endnu mere fokuseret og målrettet DGI Sydøstjylland:

Vi kommer alle med forskellige kompetencer, når vi arbejder for et sundere Sydøstjylland. Og lige netop Tanyas baggrund kan være med til at sætte en endnu tydeligere retning for os

Dan Skjerning

Tanya selv er ikke i tvivl om, hvorfor hun valgte at stille op som kandidat til DGI Sydøstjyllands bestyrelse:

”Jeg har stor interesse i at skabe et idrætsområde med endnu større sammenhæng. Vi skal blive endnu bedre til at spørge os selv og hinanden; hvordan får vi mere ud af det? Og så er det helt naturligt, at det bliver mig, der har en fod ind i Kolding. Både til foreningerne, men også til det lokalpolitiske”.

I Tanyas optik ligger der et kæmpe uforløst potentiale, når man tænker sammenhæng på tværs af hele fritids- og idrætsområdet, og hun ser frem til at komme endnu tættere på foreningslivet og gøre en forskel her.

Nye input skal styrke fokus på visionen
Med den nye rolle som bestyrelsesmedlem i DGI Sydøstjylland, tror Tanya Buchreitz Løwenstein på, at hun kan bidrage med erfaring, som kan styrke den lokale DGI-afdeling og skabe rammerne for endnu stærkere foreninger og endnu flere medlemmer i fremtiden. Alt sammen noget, som falder i tråd med DGI og DIF’s fælles visionsarbejde Bevæg dig for livet, som også går under navnet vision 25-50-75.

Målet bag det historiske samarbejde er klokkeklart. 75 pct. af danskerne skal dyrke idræt i 2025 og 50 pct. af befolkningen skal dyrke idræt i en forening.

Et bestyrelsesmedlem med lokale rødder
Tanya Buchreitz Løwenstein bor i Kolding sammen med sin mand og deres to børn på hhv. 3 år og 4 måneder. Hun er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men har siden 2010 siddet i Kolding Byråd, hvor hun netop er blevet genvalgt.

Tanya Buchreitz Løwenstein afløser Jørgen Roed, som valgte ikke at genopstille til bestyrelsen efter 25 års tjeneste. Herudover blev næstformand Lene Møller og bestyrelsesmedlem Christoffer Riis genvalgt for endnu en periode.