Årets ildsjæl med et kæmpe hjerte for gymnastikken

DGI Sydvest kårede ved Årsmødet 2017 Steen Dyreby Sigersted som Årets Ildsjæl og hyldede ham for det enorme frivillige arbejde, han udfører for foreningslivet i DGI.

Steen Dyreby Sigersted fik prisen for Årets Ildsjæl 2017. Med den fornemme titel fulgte et diplom, en buket blomster og en Årets Ildsjæl-trøje.

Steen Dyreby Sigersted har i mange år været aktiv gymnast på forskellige landsdelshold og som træner på forskellige DGI-hold. Når DGI Sydvest afholder gymnastikstævner på landsplan, så hjælper Steen med. Igennem flere år har han været med til at afholde drengetræf i Helle Hallen, hvor 400-500 drenge hvert år får mulighed for at boltre sig i gymnastikkens tegn samt blive mudret til af aktiviteter udendørs.

Steen er en igangsætter med hovedet fyldt med idéer, og der er sjældent langt fra idé til handling. Han er også involveret i adskillige udvalg, hvor han arbejder for at udbrede og udvikle gymnastikken. Derudover udfører han et enormt stykke arbejde for Outrup GUB, hvor der hele tiden tænkes i nye målgrupper og aktiviteter for gymnaster.

Ikke god til at ligge på sofaen
Denne indsats blev grundlaget for, hvorfor han vandt titlen som Årets Ildsjæl i DGI Sydvest, som blev kåret ved årsmødet onsdag d. 22. november. Her fik Steen overrakt en buket blomster, et diplom og en Årets Ildsjæl-trøje, som en anerkendelse for sit frivillige arbejde.

”Jeg er ikke så god til at sige nej og ligge på sofaen. Så det er rigtigt dejligt en gang i mellem, at der er nogen, der ser det”, udtrykte en glad Steen Dyreby Sigersted.

Steens hjerte banker for gymnastikken og DGI, og han holder sig hele tiden i gang. Man skal stå tidligt op, gå sent i seng og have travlt mellem da, for at kunne følge med i samme tempo.

Steen arbejder lige nu utrætteligt på projektet ”Rigtige drenge springer”, som skal sikre flere drenge i gymnastikken. Her har han været drivkraften bag at skaffe en trailer fyldt med redskaber fra PE, som skal ud og leve i skoler og foreninger.