Giv de unge en stemme - og vind 5000 kr. til jeres bedste idé

På DGI Sydvests årsmøde den 22. november vil et af de vigtigste emner være de unge. Hvordan fastholder vi dem i foreningslivet, og hvordan motiverer vi dem til at være frivillige?

Unge I Front - unge der har mod til at stå forrest

Undersøgelser viser at foreninglivet mister de unge medlemmer når de er omkring 12-14 år, og derefter går der mange år før vi ser dem igen i foreningerne - når nogle af dem kommer tilbage som voksne. Derfor vil vi gerne have, at I stiller jer selv det spørgsmål: Hvad kan vi gøre anderledes for at holde på dem?

Vi vil finde de bedste ideer til arbejdet med unge i foreningerne. Derfor giver vi 2 x 5000 kr til de to foreninger, der præsenterer de bedste projekter, der er udviklet af unge og for unge. Det kan være nye aktiviteter, nye events eller noget helt tredje.

For at deltage skal I sende en beskrivelse af jeres idé/projekt på mail til louise.rasmussen@dgi.dk. Husk at beskrive målgruppen for projektet, og hvad I håber på at opnå.

Et dommerudvalg udvælger de fem bedste, der går videre til afstemning på selve årsmødet. Foreningen skal kunne være til stede på aftenen.  

Fristen for indsendelse er d. 13. november 2016.

"Når vi finder de to bedste projekter blandt vores foreninger lige nu, så giver det også mulighed for at de deltagende foreninger kan bruge hinanden og trække på andre foreningers erfaringer," siger Anders Kristensen, foreningskonsulent ved DGI Sydvest.