DGI Sydvest Håndbold søger frivillige

Brænder du for håndbold? Og tilbringer du mange timer ude i håndboldhallen, når du er med dine børn til stævner?

Så er det måske dig, vi står og mangler for at håndbold fortsat er en succes i det sydvestjyske område.

Vi har 3 typer af opgaver, som vi søger en/flere person(er) til at løse, jo flere jo bedre. 

  1. Planlægger/arrangør af børnestævner

Vi har i DGI Sydvest Håndbold brug for en/flere person(er), som har tid og lyst til at planlægge og arrangere vores håndbold børnestævner.

Vi har ca. 10 stævner på en sæson (fra oktober til marts) og du skal forvente at bruge ca. 7-10 timer pr. stævne, hvis du ønsker at deltage på selve stævnedagen.
Ønsker du ikke at deltage i stævnerne, skal du forud for stævnerne kun bruge ca. 3 timer på foreningskontakt og kontakt til DGI kontoret (som udfærdiger invitationer og programmer).

Du er som frivillig med til at skabe glæde og sammenhold hos børnene ude i hallen, samt udvikle deres sociale kompetencer imens de dyrker idræt.

  1. Stævneleder – DGI’s ansigt udadtil

Vi søger en/flere person(er), der har lyst til at være stævneleder til vores børnestævner i DGI Sydvest Håndbold. Du skal være DGI’s repræsentant i hallerne, DGI’s ansigt udadtil og sørge for at være synlig blandt deltagerne.

Vi afholder ca. 10 stævner på en sæson (fra oktober til marts) og du skal forvente at bruge ca. 5-6 timer pr. stævne.

Ude i hallen skal du bidrage til at udvikle netværket samt kontakten til foreningerne/trænerne alt imens du spreder en hyggelig stemning.

For begge frivillige ”stillinger” gælder det, at I kommer til at arbejde tæt sammen med DGI kontoret og I kan få alt den hjælp, I ønsker til at løse opgaverne. Kontakt os meget gerne for at høre mere inden du beslutter dig - ring til Dan Bugslag på tlf. 51415529 eller mail: dan.bugslag@dgi.dk

  1. Vil du bidrage til mere håndbold i Sydvest området?

Lige nu sker der så mange spændende ting inden for håndbold og vi er nogle frivillige, som rigtig gerne vil det hele. MEN vi mangler hænder til at få sat gang i nogle nye ting.

Så går du eller nogen du kender rundt og tænker: ”Det kunne være fedt at være med til at udvikle håndbolden i Sydvest”, så kontakt DGI Sydvest Håndbold (Dan Bugslag, tlf. 51415529 eller mail: dan.bugslag@dgi.dk) til en uforpligtende snak om, hvad vi sammen kan gøre i fællesskab for at komme i gang.

Du behøver ikke at have erfaring eller kendskab til håndbold - det vigtigste er, at du er en holdspiller og i fællesskab vil give en hånd med til at sætte nogle nye ting i gang.