DGI Sydvest på Facebook

Der er mange måder, du kan følge DGI Sydvest og de forskellige idrætter på Facebook. Der er sider med den nyeste lokale viden og der er grupper, der samler netværk af andre med de samme interesser som dig.

Her er de vigtigste Facebook sider:

DGI Sydvest – fælles side – her får du alt at vide om, hvad der rører sig i DGI Sydvest – fordelt over alle idrætsgrene sammen med alt det du skal vide for at være frivillig leder i din forening. Du oplever alt fra videoer fra børnestævner, guides til MTB nedkørsler og nye kursustilbud. Det er alt sammen indhold, der viser alt den gejst og det engagement, der ligger bag alle aktiviteterne i DGI Sydvest.  

DGI Sydvest Gymnastik - For alle der elsker gymnastik og fitness. Få sidste nyt om hvordan du tager din gymnastik til et nyt niveau som gymnast, instruktør eller bestyrelsesmedlem

DGI Fitness – Sydjylland – en side der samler alle DGI Fitness tilbud i Sydjylland. Samtidigt får du inspiration og ny viden omkring alle de mange forskellige discipliner i fitnessverdenen. Kom på kurser og events om alt fra Yoga og Crossgym.

DGI Sydjylland Løb – Alt om løb i hele Sydjylland. Du får ny viden og inspiration til dit eget løb, og hvis du er instruktør, så er det her du ser kurserne først. Du kan også se billeder fra afholdte løbeevents.

DGI Sydvest Petanque – En side hvor du kan følge med i alt der sker i Petanque i vores landsdel. Tilmelding og resultater fra stævner – og ekstra oplevelser i hele landet. Er du ny er det også et godt sted at starte: Tag endelig fat i personerne bag siden ved at sende en besked – så tager de godt imod dig.

Her er de vigtigste Facebook grupper:

DGI Sydvest Fodbold – et netværk for alle fodboldforeninger og fodboldafdelinger i vores område. Vi serverer viden og nye tilbud, der kan gøre det sjovere for dig at være træner og leder. Få svar på spørgsmål og lær af de andre foreningers erfaringer. Gruppen er ganske ny – så du kan være med fra starten og sætte dit præg.

DGI Sydvest Svømning – et netværk for alle svømmeinteresserede foreninger og personer. Vi deler inspiration, ideer og ny viden med hinanden. Alle kan byde ind, og det er også her du ser svømmenyheder fra DGI Sydvest først.

DGI Sydvest Skydning – her samles information, nyheder og nyttig viden om skydesporten i vores område. Det er DGI’s egne frivillige, du bland andet kommer i kontakt med – og alle foreninger kan byde ind med deres egne erfaringer.

Der kommer hele tiden nye netværk og fællesskaber

Denne liste er ikke udtømmende og sociale netværk som Facebook kræver også, at vi hele tiden tilpasser vores indsats. Derfor bliver denne liste også løbende opdateret, og skriv endelig til os, hvis der er noget vi har overset.