Guide til online møder i foreningen

Denne guide er til jer, som gerne vil i gang med at afholde digitale møder i foreningen. Skype, Zoom, Messenger, Google Hangout, Whereby - programmerne er mange og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for jer.

Livestreaming

Er jeres forening interesseret i lave online træning, fitness eller andet, så skal I tjekke guiden om Livestreaming:

LIVESTREAM

Der findes mange programmer til online møder, og det kan være svært at kende forskel på dem. I nedenstående guide giver Morten la Cour Dragheim fra DGI Sydvest jer overblikket over de 6 mest brugte programmer i Danmark. I guiden forklarer han fordele og muligheder ved programmerne, samt viser hvordan I opretter det første møde.I videoeguiden får I en gennemgang af programmerne: Skype, Messenger Live, Google Hangout, Zoom, Whereby og Discord. Lasse Kjær fra DGI Nordjylland har lavet en udvidet guide kun til Discord, vil du vide meget mere om det program, så kan du se guiden HER.

Bemærk!

DGI garanterer ikke, at de nævnte produkter overholder Persondataloven (GDPR), markedsføringsloven eller anden relevant lovgivning. Dette vil altid være den dataansvarliges opgave at undersøge dette.

Live stream muligheder.png