Marie fra Darum Idrætsforening fik 10.000kr fra ImpulsPuljen!

Marie fra Darum Idrætsforening har startet projektet ”ekstrem fed sport og ekstremt fedt fællesskab”. Et projekt, der skal være med til at skabe sammenhold og fællesskab for hendes tidligere klassekammerater på Darum skole.

Marie fra Darum Idrætsforening fik overrakt 10.000kr. til sit projekt ekstrem fed sport og ekstremt fedt fællesskab

Det var en flok glade unge mennesker, der stod klar til at prøve stand-up paddle ved stranden i Nysø. Stand-up paddle er en af de aktiviteter Marie har arrangeret for sin tidligere klassekammerater fra Darum skole. Tidligere på året søgte Marie impulspuljen om midler til at lave aktiviteter for sin tidligere folkeskoleklasse, og det kastede 10.000kr af sig.

”Jeg søgte puljen, så vi kunne få et større fællesskab i Darum, fordi man rykker væk fra Darum skole efter 6. klasse. Og så for at man stadig kunne ses med sine Darum venner, så søgte jeg puljen til at kunne lave fælles aktiviteter sammen,” fortæller Marie.

Marie er ikke i tvivl om, hvad de 10.000kr. skal gå til, og hun glæder sig til at være mere aktive sammen med sine tidligere klassekammerater og ikke mindst bibeholde det gode fællesskab.

De 10.000kr skal bruges på 3 arrangementer: stand up paddle, klatring og lasergame, og så skal vi have en hoodie sammen, hvor vi får et fællesskab i at have den samme hoodie. Og så har jeg arrangeret spisning efter aktiviteterne.

Marie og hendes tidligere klassekammerater fra Darum Skole er klar til at stå på stand up paddleboardMarie og hendes tidligere klassekammerater fra Darum Skole er klar til at stå på stand up paddleboard

Spot on god idé!

Ansøgningerne til ImpulsPuljen bliver gennemgået af et lokalt Advisor Board, som består af engagerede unge fra DGI Sydvest. Advisory Boardet er ansvarlig for at vælge de mest spændende og innovative idéer ud, der understøtter puljens formål om at få flere unge aktive i og omkring foreningerne. I DGI Sydvest består Advisory Boardet af Sara, Cia og Sharleen, og de kalder Maries idé for spot on.

”Marie har fået 10.000, fordi hun havde en spot on god idé. Og så havde hun næsten hele planen klar, da hun sendte ansøgningen til os. Hun vidste, hvad hun ville bruge pengene på, hun vidste, hvordan hun ville bruge pengene, og hun havde gennemtænkt, hvordan hun kunne få endnu flere unge til at bevæge sig en gang i måneden” fortæller Sharleen og Sara fra Advisory Boardet og tilføjer:

”Marie havde desuden sat sig ind i, hvad puljen støtter nemlig en ung, der valgte at arrangere noget for andre unge. Marie havde været inde og finde ud af, hvad vores pulje gav penge til, og så havde hun fået skrevet en fin ansøgning, der passede derpå. Man kunne se, at hun havde lavet sit forarbejde.”

Hvad kan jeg søge støtte til?

Se en oversigt over, hvad andre unge har brugt støtte fra ImpulsPuljen til - måske du kan blive inspireret? 

Vis mere Vis mindre

Søg om midler hos Impulspuljen

ImpulsPuljen støtter gode unge-projekter, idéer og events, som giver unge lyst til at bevæge sig. Du kan søge op til 25.000kr, og du skal være mellem 15-24 år for at søge.

”ImpulsPuljen er en måde at hjælpe de unge med at få startet aktiviteter, events og idéer op på, så de ikke bliver økonomisk udfordret fra start af. Når den pulje penge foreningen har fået er sluppet op, skal idéen gerne blive en integreret del af idrætsforeningen og dermed køre videre.” fortæller Sara fra Advisory boardet og fortsætter:

”Man skal søge ImpulsPuljen, fordi det at sætte andre unge i gang er en mega fed idé, og når det er de unge, der selv starter aktiviteten op, så kan de også have større indflydelse på aktiviteterne. Det er vigtigt, at det er de unge, der søger pengene hos ImpulsPuljen, da det er dem, der ved, hvad de unge gere vil lave af aktiviteter.”

Har du en god idé, og vil du gerne søge ImpulsPuljen om økonomisk støtte, så send din ansøgning afsted til Advisory Boardet.