Mød de fire nye på kontoret

Foråret er en tid for nye begyndelser og på kontoret kan vi prale af ikke mindre end fire nye begyndelser den sidste måned. Læs mere om vores nye kollegaer her, så du ved, hvem du får i røret, næste gang du ringer til os.

Ida er ny skyttefaglig konsulent

Vi starter med Ida Fogh, som allerede i nogen tid har haft sin gang på kontoret. Hun er startet op med nogle dage om ugen, mens hun skriver sit speciale færdig, og så starter hun fuldtid d. 1. juni. Ida er fra Vejrup og hun er en aktiv skytte og bestyrelsesmedlem i den lokale forening. Om hendes grund til at søge hos job hos DGI siger hun: ”Jeg brænder for skydning og fællesskab i de små lokal samfund – så det virkede ganske oplagt.”

Indtil videre arbejder Ida sammen med Preben Duus Hermansen om at støtte skytteforeningerne i både DGI Sydvest og Sønderjylland, og det gør de sammen med Henrik.

Henrik samler sekretærerne

Henrik Poulsen startede d. 24. april som sekretær for skydning og som afdelingsleder for sekretærerne. Han kommer fra en stilling som Account Manager i IT-branchen, og derudover har han lagt mange kræfter som formand i Hjerting IF Badminton.

Hele familien spiller badminton, så det bliver til mange timer i hallen i Hjerting, hvor de også bor. Hans motivation for at søge ind til DGI formulerer han sådan her: ”Muligheden for at arbejde sammen med mennesker, der har en passion, som de arbejder målrettet med.”

Maj-Britt er ny leder for konsulenterne

Samtidigt med Henrik er også Maj-Britt Schultz Kreipke startet som udviklingskonsulent og afdelingsleder for konsulentgruppen. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder i en industrivirksomhed, og hun er bosat i Kolding. Fritiden bliver brugt i Harte Idrætsforening som udvalgs- og bestyrelsesmedlem, og det er herigennem hun blev motiveret til at søge ind til DGI: "Visionen Bevæg dig for Livet tænder mig meget, og jeg vil super gerne bidrage til, at vi når målene" (I 2025 skal 75% procent af danskerne være aktive og 50% skal være medlem af en idrætsforening. Red

Hendes primære arbejdsområde bliver foreningsudvikling, så hun står klar til at rykke ud i foreningerne. 

Anne bliver den nye Bente

Der er som sagt fire nye ansigter på kontoret og til sidst har vi Anne Berg Andersen, der skal afløse Bente Rasmussen, når hun går på efterløn til sommer. Anne kommer fra en stilling hos SEPE (Sport og Event Park Esbjerg), hvor hun har haft forskellige stillinger de sidste 14 år. Hun bor i Esbjerg og fritiden bliver brugt på håndbold og frivilligt arbejde i SGI Håndbold. Hun skal arbejde med fodbold, badminton og en række andre mindre idrætsgrene.