DGI Sydvest skal have ny holdopstilling

Det bliver et spændende forår på kontoret, hvor vi skal have tre nye kollegaer. Skal en af dem være dig?

Vi sætter vores team sammen på en ny måde

I løbet af marts er der ansøgningsfrist på tre nye stillinger på kontoret på Degnevej i Esbjerg

Udviklingskonsulent og teamleder

Vi siger farvel til Rolf Jakobsen, der har søgt nye udfordringer ved Varde Kommune. I hans sted søger vi en udviklingskonsulent, der skal være med til at udvikle endnu flere foreninger, og samtidigt løfte rollen som teamleder i konsulent-teamet. 

Læs stilingsopslaget og ansøg her

Teamleder til administrationen

Som en helt ny stilling leder vi også efter en teamleder til den administrative afdeling. Vi skal bruge en person, der har lyst til at hjælpe os med at optimere vores brug af de forskellige bagvedliggende systemer - med specielt fokus på vores store CRM database Microsoft Dynamics CRM.

Læs stillingsopslaget og ansøg her

Idrætssekretær til administrationen

Der bliver også udskiftning på pladserne hos vores dygtige sekretærer, når Bente Rasmussen går på efterløn til sommer. Derfor søger vi også en engageret og kompetent idrætssekretær, som brænder for foreningslivet. Du bliver DGI Sydvests 'stemme' udadtil på telefonen og på mail, så du skal være udadvendt og serviceminded. 

Læs stillingsopslaget og ansøg her

Vi tilbyder spændende udfordringer i en organisation i rivende udvikling samt arbejdsområder med mulighed for at præge fremtidens tilbud til foreningerne. Der er gode muligheder for sparring med et stort netværk af kollegaer.

Vi glæder os til at høre fra dig.