Mød DGI Sydvests nye bestyrelsesmedlem - Bjarne Bundsgaard Nielsen

Ved DGI Sydvests årsmøde d. 22. november kom der et helt nyt ansigt i bestyrelsen.

Bjarne Bundsgaard Nielsen

Bjarnes præsentation:

Jeg er 54 år gammel og bor i Askov ved Vejen. Jeg er til daglig ansat på Askov Højskole og Efterskole, hvor jeg efter at have været forstander for efterskolen fra 2002 til 2009, nu er forretningsfører for hele institutionen.

Jeg blev i 1991 uddannet lærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup og har siden da været ansat i efter- og højskoleverdenen. Senere har jeg gennemført Diplomuddannelsen i Ledelse på UC-Syddanmark og i foråret 2016 færdiggjorde jeg en HD i Organisation og Ledelse fra Syddansk Universitet.

I min fritid dyrker jeg motionscykling i Vejen Cykelmotion og i mountainbikeklubben Askov Mudeaters, ligesom jeg forsøger at holde formen ved lige ved hjælp af de mange muligheder i Vejen Idrætscenter.

Mine seneste foreningserfaringer har jeg fra AMUI i Askov, hvor jeg gennem flere sæsoner har været træner for min søns fodboldhold, og pt. er jeg revisor for Vejen Cykelmotion og Sløjdscenen i Askov. Jeg var i sin tid med til at danne Askov Mudeaters.

Mine erfaringer fra bestyrelsesarbejde stammer i hovedsagen fra mit arbejde, hvor jeg som sekretær for skolens bestyrelse udarbejder dagsordener, beslutningsoplæg og referater.

Privat er jeg gift med Charlotte Aagaard Nielsen, der er lektor på fysioterapeutuddannelsen på UC-Syddanmark, og jeg har to børn på hhv. 16 og 17 år, der i indeværende skoleår begge er på efterskole.

I vores familie er alle aktive idrætsudøvere. Charlotte er optaget af triatlonsporten i Vejen Tri- og Motion, hvor hun også er svømmetræner, og børnene har frem til efterskoleopholdet spillet fodbold i hhv. ’Team VAB’ og Vejen SF.

Jeg håber, at jeg med ovennævnte erfaringer og uddannelse, via bestyrelsesarbejdet i DGI-Sydvest, både kan yde et bidrag til DGI’s fortsatte udvikling på både det humanistiske, demokratiske og idrætslige plan, til glæde for både børn, voksne og den fortsatte samfundsudvikling samt på det strategiske og forretningsmæssige plan for DGI Sydvest.