Fitnessforening oplever en kæmpe loyalitet

SGI Fitness og Motion er gået online i en tid, hvor vi ikke må mødes på grund af COVID-19. Deres medlemmer dyrker stadig fællesskabet på afstand og på nye måder.

SGI Fitness og Motion holder for tiden deres bestyrelsesmøder via messenger live. Deres formand Lars Sørensen udtaler: "Det er meget vigtigt, at vi holder fast i vores møder i denne periode, hvor vi ikke kan mødes fysisk pga. COVID-19. Der er mange beslutninger og tanker, som vi skal have drøftet." 

Deres møder omhandler blandt andet de aktiviteter, der skal afholdes på et senere tidspunkt. Og hvordan bliver det hele, når vi skal tilbage til normalen, er der noget vi skal ændre på eller være særligt opmærksomme på?

Generelt har SGI Fitness og Motion oplevet en kæmpe loyalitet fra deres medlemmer. Og de er særligt glade for, at deres medlemmer og instruktører er optaget af, hvordan de kan dyrke fællesskabet og sammenholdet på afstand.

Online bodyflow med instruktør FrejaOnline bodyflow med instruktør Freja

Efterspørgsel på online træning

Et par medlemmer i foreningen efterspurgte øvelser og træning, så de kunne bibeholde formen, selvom de ikke kunne komme i deres fitnesscenter. Derfor begyndte deres instruktør Freja at optage sin træning hjemme i stuen, så flere medlemmer kunne få glæde af træningen.

Træningen er i forvejen en naturlig del af Frejas hverdag og det gør hende glad, at kunne dele træningen med andre. Og det giver ekstra energi, når hun ved flere får noget ud af hendes træning.

Efter træningen får jeg en dejlig feedback fra deltagerne via Facebook

Instruktør Freja

Det hele foregår i deres lukkede Facebook gruppe, hvor Freja optager træningen, så medlemmerne kan deltage på det tidspunkt, som passer dem bedst. Og medlemmerne er gode til at interagere og motivere hinanden inde i gruppen. På den måde skaber de et nyt digitalt fællesskab.