Super sej sommerferie i Sydvest

I DGI Sydvest har vi et stort udvalg af sommerferieskoler. Fælles for dem alle er, at vi har fokus på fællesskab med masser af sjov og bevægelse. Se hele vores udvalg her.

Aktiv sommerferie, nye fællesskaber og gode minder, der er meget godt at sige om sommerferieskoler. Hos DGI Sydvest har vi noget for alle, om du er til fodbold, gymnastik eller badminton. Fælles for alle skoler er, at alle er velkommen, om du er nybegynder eller har dyrket din idræt i mange år.

Få en friplads på DGI’s idrætsskoler

Sammen med vores idrætsforeninger giver vi 2 fripladser på hver idrætsskole til børn og unge af vanskeligt stillede forældre i 2021.

INDSTIL TIL EN FRIPLADS

Som noget nyt kan vi i år tilbyde en familielejr, hvor I sammen i familien alle kan deltage aktivt! Sammen skal I være aktive, lære nye familier at kende og skabe hyggelige ferieminder sammen. Det samme gælder, når vi igen i år inviterer bedsteforældre med børnebørn på lejr i Oksbøl, hvor udeliv, kreativitet og leg er i fokus.

Corona ligger stadig som en skygge over vores foreningsliv, og vi kender endnu ikke sommerens retningslinjer. Det vi kan sige er, at vi vil overholde alle retningslinjer og I vil trygt kunne sende jeres børn afsted. Skulle det utænkelige ske, at vi ikke må afholde skolerne, så vil I få alle jeres penge retur.

Se udvalget af vores sommerferieskoler nedenfor: