Kursus i din forening: Umulige unger og pædagogiske fif

Er børn ikke længere, som børn var, dengang du var ung? Har jeres instruktører brug for et indspark til at håndtere nutidens børn? Oplægget Tidens Børn viser dig hvorfor, det ikke måske altid er dem, den er gal med, og hvordan I kommer ud af trælse situationer.

"Tidens børn" - er sikkert et tema I snakker om, når I mødes i foreningerne til instruktørmøder.
Børnene af i dag får skældud for, at de er urolige, at de ikke hører efter, og at de ikke har respekt for voksne, men tværtimod svarer igen og er næsvise.

I oplægget vil vi forsøge at nuancere billedet af tidens børn, og vi vil prøve at give et oplæg til diskussion om, hvordan man kan gribe det an hjemme hos jer i foreningen.

Vi kommer ind på spørgsmål som: Er børnene virkelig så forfærdelige som vi siger, eller er det os, som voksne, der ikke har forstået at lære den nye børnegeneration at kende?
Gider de virkelig ikke respektere de voksne, eller er det bare fordi de endnu ikke har mødt nogen, der var værd at respektere?

Er det børnene, der ikke gider at være sammen med os voksne, fordi vi hele tiden bestemmer, eller er det fordi vi i virkeligheden bestemmer alt for lidt?

Måske er der noget i foreningens struktur eller i træningen, der kan ændres så den også kan rumme de støjende og urolige børn, og gøre den attraktiv for børnene/de unge?

Vi tager diskussionen og går herfra med redskaber til at skabe den bedste trivsel på jeres hold - for alle!

Målgruppe:
Instruktører og hjælpeinstruktører i foreningen.

Varighed:
3 timer - sted og tid bestemmer I selv.

Pris:
Uanset deltagerantal kr. 2.800,-

Vil du booke dette spotkursus:
Ring til DGI Sydvests kontor tlf. 79404450 og aftal nærmere