Lej MTB-cykler hos DGI Sydvest

DGI Sydvest råder over 48 MTB-cykler, henholdsvis 40 voksen MTB-cykler og 8 junior MTB-cykler, samt 2 trailere.  Trailerne kan max. være læsset med henholdsvis 9 og 19 stk. cykler.

Vi tilstræber, at der altid er ekstra cykler med ud. Dels kan der være en fejl på en af dem, som vi ikke har opdaget. Dels kan I selv beskadige en cykel, inden I faktisk er kommet i gang med at cykle. Disse ekstra cykler lægger vi selv til det bestilte antal.

For at bestille skal bestillingsformularen udfyldes, og sendes til kontaktpersonen. Derefter vil du snarest modtage en mail om bookingen kan imødekommes, efterfølgende vil du modtage en kørselsanvisning med kode til det lager hvor vores MTB cykler opbevares.
MTB cyklerne skal afleveres på samme adresse efter endt brug, med mindre andet aftales.

Se klargørings og afleveringsprocedure her

Vedrørende instruktører

Når man booker et DGI MTB arrangement med DGI instruktør, så sender vi som udgangspunkt 1 instruktør der kan tage sig af ca. 12 deltagere. Hvis man er en større gruppe, f.eks. 19 så kan man godt nøjes med 1 DGI instruktør, hvis der er nogle erfarne MTB folk i gruppen. Således kan vi opdele gruppen så DGI instruktøren tager sig af den mindst erfarne gruppe, og resten klarer sig selv. Men hvis der er behov for mere end 1 DGI instruktør bedes dette noteret ved bookning af arrangementet.
Vi anbefaler at du i tekstfeltet på bestillingsformularen anmoder om et tilbud når der er behov for instruktør. 

Pris

Prisen pr. MTB-cykel er 150 kr inkl. moms. Dertil kommer et håndteringsbeløb på 400,00 kr. hvis der bestilles 4 MTB cykler eller færre.