Vi præsenterer de nye bestyrelsesmedlemmer i DGI.

Og har stillet dem 5 skarpe spørgsmål.

Bettina Lydersen

Hvem er du?     Jeg hedder Bettina – er vant til at styre slagets gang og have mange bolde i luften. Jeg har i 17 år været børnehaveklasseleder.

Hvad er din baggrund ?
Jeg har i mange år siddet på tilskuerpladserne for både min søn der spiller U19 håndbold i TTH og min datter der er powertumbler i VGF89 gymnastikforening. Så det med at omgåes idrætsaktive mennesker er og har været en fast del af min hverdag altid. Måske også derfor jeg kastede mig ud i helt nyt jobområde for et år siden da jeg blev tilbudt en stilling som sportskoordinator. Et job som jeg er meget glad for og netop pt er ved at underbygge med en  Sport Management uddannelse.

Hvad vil du gerne arbejde for i DGI Vestjylland?
Jeg vil rigtig gerne arbejde for visionen ”Bevæg dig for livet” hvor målsætningen er, at 75% af danskerne skal være fysisk aktive i 2025 og 50% skal være fysisk aktive i en forening hvilket vi jo allerede er meget gode til at arbejde med i Vestjylland.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at flere ikke idrætsaktive skal blive aktive, og at mulighederne for at være aktiv er mange og fleksible, dette gerne på tværs af foreninger og faggrupper.

Fun fact: Jeg er en meget ivrig og ihærdig powerwalker, faktisk så ivrig at de kalder mig ”trommesolo” – for trods mine korte ben/ og en højde på 1,60 – så er det de færreste der vil gå tur med mig, fordi de siger jeg altid næsten powerwalker 1 km foran dem og at de aldrig kan følge med.