Charlotte og Warla nød hinandens selskab på en regnfuld dag i Videbæk

I lørdags blev årets Walk A Ton afviklet i Videbæk. 158 deltagere stillede til start, hvor der var mulighed for at gå 10, 21 eller 42 kilometer. DGI Vestjylland og Videbæk Idræts- og Fritidscenter stod bag arrangementet.

Trætte og glade. Sådan beskriver man bedst veninderne Charlotte Ruby og Warla Ritterbusch ovenpå 21 kilometers vandring til lørdagens Walk A Ton.

Veninderne på 51 og 49 år havde lige tilbagelagt et halvmaraton i de flotte omgivelser i og omkring Videbæk.

”Det var en rigtig fin tur. Vi testede den for tre uger siden, hvor det var væsentligt varmere. Temperaturen var fin i dag, og vi havde god luft til at snakke,” fortæller Charlotte og Warla.

Charlotte fra Skjern og Warla fra Videbæk går generelt mange, lange ture. De når dog sjældent op på et halvmaraton.

”Vi går generelt meget. Jeg synes, at jeg havde lidt stive ben. Det er ikke så tit, at vi går så langt, men vi går ofte 15 kilometer. Vi nyder altid naturen og har en madpakke med, så vi kan slå os ned,” siger Warla Ritterbusch.

Uanset distancen nyder de to veninder altid hinandens selskab.

Når man går, ser man tingene på en helt anden måde end normalt. Vi nød hinandens selskab rigtig meget trods regnen i formiddags

Charlotte Ruby

”Når man går, ser man tingene på en helt anden måde end normalt. Vi nød hinandens selskab rigtig meget trods regnen i formiddags,” siger Charlotte Ruby.

Charlotte og Warla understreger begge, at de sagtens kunne finde på at tilmelde sig igen til næste år, når Walk A Ton løber af stablen lørdag d. 13. juni 2020.