De Svingende Seniorer rejser til Canada – vil du med?

Kom og deltag i en fællestræning med gymnastikholdet De Svingende Seniorer og hør nærmere om en fantastisk tur til Canada i juni 2016.

De Svingende Seniorer er et fælleshold for almindelige gymnaster, og nu åbner holdet igen for nye tilmeldinger, og invitationen går til gymnaster fra hele DGI Vestjyllands område. Torsdag den 10. september kl. 19 2015 i Ørnhøj Hallen har de fællestræning, hvor alle interesserede kan deltage. Her vil de også fortælle mere om turen til Canada.

Ledige pladser på holdet

De Svingende Seniorer forbereder netop nu en rejse til Canada i maj/juni 2016.  Gennem 14 dage skal gymnasterne på holdet opleve det store land, hvor de vil afholde tre til fire opvisninger, besøge dansk/canadiske foreninger, køre i bus fra Calgary henover bjergene til Vancouver og meget mere.

Godt 40 gymnaster, der allerede går på holdet, har givet tilsagn om at deltage på turen, men der kan sagtens være flere med, så derfor meld jer nu, hvis I vil med på en tur med herlig gymnastik, sang og festligt samvær samt et program, der består af rytmiske serier, hvor også noget fest og show indgår.

Her er plads til alle

At være med på holdet kræver ikke bestemte kvalifikationer og er åbent for alle, blot skal deltagerne prioritere, at man er med på De Svingende Seniorer og altså kunne lide at lave gymnastik. Det er dog et krav, at grundformen holdes ved lige ved eksempelvis at gå på andre/andet gymnastikhold, i motionscenter eller anden form for alsidig træning.

Gymnasterne er, som navnet også antyder, seniorer, og de er i alderen fra ca. 50 til ca. 79 år. Der trænes ca. to gange pr. måned, men når vi nærmer os rejsen eller opvisninger i øvrigt, bliver træningen intensiveret en del. Holdet ledes for tiden af Helga og Freddy Knudsen.

Et hold med stor rejselyst

Oprindelig startede ”De Svingende Seniorer”, som et hold, der havde et ganske bestemt mål, nemlig en rejse til Argentina, hvor holdet med gymnastik, sang, og folkedans ville vise, hvad dansk foreningsliv kan være. Samtidig ville gymnasterne gerne se nogle af landets seværdigheder og møde efterkommere af danske udvandrere. Rejsen blev gennemført over 14 dage i november 2011 med 46 gymnaster samt to ledere og var en forrygende succes.

Ved forårsopvisninger i både 2012 og 2013 nød både publikum og gymnasterne, at vi kunne vise seniorgymnastik, så det svingede. Endvidere deltog holdet ved DGI’s Landsstævne i Esbjerg i 2013 – og var en stor oplevelse for de deltagende gymnaster.

I 2014 var 44 deltagere i Skotland, hvor gymnasterne igennem 10 dage oplevede højlandet og naturligvis den forrygende gode whisky og gav selvfølgelig også flere opvisninger rundt i landet.

I foråret 2015 har holdet været i Sugame i Toscana. En herlig tur med mange specielle oplevelser, og her blev det kun til en enkelt opvisning.

Kom og hør mere

Lyder dette som et hold og en rejse, der lige er noget for dig, så mød op til fællestræning torsdag den 10. september kl. 19 2015 i Ørnhøj Hallen.

Tilmelding til fællestræningen er nødvendig, da vi også byder på gratis kaffe m.m.

Styregruppen vil tilstræbe, at der ikke bliver en for stor del af hverken mænd eller kvinder, og af hensyn til rejser må et maksimum på 48 – 54 deltagere i alt anses for at være passende.