Det sprudler af foreningsvirke i Tim

Foreningerne i Tim sogn deltager i DGI’s DM i foreningsudvikling med deres fælles udviklingsprojekt ’Tim 0-100’. Og de arbejder hårdt på at nå målet om at blive Danmarks bedste i foreningsudvikling.

Projektgruppen Tim 0-100 (tre fra gruppen kunne ikke være til stede) Foto: Per Brunsgaard

Men hvad har de egentlig fået ud af forløbet indtil nu, og hvorfor deltager de? Hør Bente Holgersen og Diana Mortensen fortælle om det i videoen her.

Tim 0-100

Det er ikke blot Tim GIF, men også Tim Borgerforening og Tim Badminton- og Tennisklub, der er gået sammen om udviklingsprojektet.

Hør dem fortælle om baggrunden for projektnavnet Tim 0-100, og hvilke områder de fokuserer på i forløbet.

Tre underudvalg med forskelligt fokus

Projektgruppen for Tim 0-100 består af tre underudvalg med fokus på aktiviteter, faciliteter og kommunikation.

Aktivitetsudvalget

I Aktivitetsudvalget står de for at udvikle aktiviteter, der ikke har været udbudt i sognet før. Aktiviteterne er inddelt i fire kategorier: kultur, sport, natur og sociale tiltag. Halfdan Sckerl fortæller mere om deres arbejde i videoen her.

Facilitetsudvalget

I Facilitetsudvalget arbejder de blandt andet på at få opgraderet og beskrevet de inden- og udendørs faciliteter, der er i byen. Det fortæller Henrik From mere om i videoen.

Kommunikationsudvalget

I Kommunikationsudvalget har de fokus på at optimere de mange kommunikationskanaler i Tim sogn. Men også mange andre ting, som Diana Mortensen fortæller om i videoen.

DM-forløbet slutter til efteråret 2016, hvor der kåres en Danmarksmester i foreningsudvikling. Tim 0-100 deltager i kapløbet om titlen sammen med foreninger fra hele landet.

Kunne du tænke dig at deltage i DM i foreningsudvikling med din forening til næste år? Kontakt Ida Liebach for mere information.