DGI Vestjylland udlodder 60.000 kr. til gode idéer

En pose penge på 60.000 kr. slippes fri af DGI Vestjylland. Pengene er øremærket gode idéer, der skal få flere 16-29-årige i bevægelse.

”Slip pengene fri” dækker over den ansøgningspulje, som du indtil d. 15. juni 2019 har mulighed for at få fingrene i. Det kræver, at du har en eller flere idéer til, hvordan unge mellem 16 og 29 år kan blive mere aktive.

Pengene er i overskud fra projektet Happy Moves, som sluttede i efteråret 2018. Happy Moves var et fireårigt samarbejde mellem DGI og Coca-Cola med fokus på at aktivere flere 16-29-årige igennem forskellige gadeidrætter, herunder parkour, street basket, street dance og longboard.

Vestjyske idéer med fokus på de unge

DGI Vestjyllands krav til de gode idéer er, at de skal omhandle aktiviteter i Holstebro, Struer, Lemvig og/eller Ringkøbing-Skjern kommuner. Pengene skal ikke blot bruges på et enkeltstående event, men kravet er, at der skal afholdes minimum 4-6 aktiviteter, som gerne må munde ud i et afsluttende event.

Vi ønsker at give pengene til ildsjæle, der kan få flere unge i bevægelse. Denne pulje er oplagt, hvis du brænder for at aktivere målgruppen

Ole Schmidt, foreningskonsulent hos DGI Vestjylland

Målgruppen er – som tidligere nævnt - 16-29 årige, og DGI Vestjylland belønner de fire bedste ideer med op til 15.000 kr. pr. ide. Det er ikke et krav, at aktiviteterne skal foregå i en forening.

Puljen kan søges til d. 15. juni 2019 til aktiviteter og indsatser i 2019. Ansøgninger behandles løbende og eventuelle bevillinger udbetales snarest muligt.