Gratis medlemskab til nye foreninger i 2021

Forsikringsordning, stævnedeltagelse og indflydelse på årsmøde er blandt nogle af de mange fordele, medlemsforeninger hos DGI Vestjylland har. Nye medlemmer får det gratis i 2021.

DGI Vestjylland byder nye foreninger velkomne som medlemmer med gratis medlemskab i 2021. Et medlemskab giver adgang til en række fordele i form af konsulentydelser, serviceordninger og aftaler – herunder en forsikringsordning, som dækker hele foreningen, hvis uheldet skulle være ude.

Vi ønsker at understøtte foreningerne og deres tilbud med henblik på, at foreningerne får flere medlemmer og dermed flere aktive borgere, og derfor giver vi dem dette tilskud med et gratis medlemskab det første år

Foreningskonsulent ved DGI Vestjylland Ole Schmidt

I forsikringsordningen indgår ansvarsforsikring, retshjælp, kollektiv rejseforsikring og lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring dækker, hvis eksempelvis en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet

Et medlemskab giver mange fordele til foreningen

Blandt de øvrige serviceordninger er mulighed for advokatordning, deltagelse i stævner og turneringer, tilskud til kurser og uddannelser målrettet instruktører, trænere og ledere samt brug af IT-værktøjerne Conventus og Plandisc. Desuden får foreningen stemmeret og indflydelse ved DGI Vestjyllands årsmøde samt konsulenthjælp fra DGI Vestjyllands kompetente konsulentteam.

”Vores konsulenter har stor erfaring og bred viden om eksempelvis rådgivning af nye aktiviteter, rekruttering og anerkendelse af frivillige, fondeansøgning, byggeri og anlæg og står klar til at hjælpe, ” fortæller Ole Schmidt.

Fakta

Hvis jeres forening har mellem 51 – 100 medlemmer, så koster det 1.300 kr. pr, år, og da 2020/21 er gratis, skal I først betale i maj 2023 for medlemskabet i 2022.

DGI Vestjylland vil sætte vestjyderne i bevægelse

DGI Vestjylland ønsker at sætte vestjyderne i bevægelse. Med et års gratis medlemskab for nye medlemsforeninger er der grobund for, at foreningerne i samarbejde med DGI Vestjylland kan lave endnu flere attraktive aktiviteter. Det er blandt andet også det, DGI arbejder på med visionen Bevæg dig for livet, hvor 600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025.

I henhold til visionen arbejder vi for at nå målsætningen, og vi tror på, vi sammen kan sætte Vestjylland endnu mere i bevægelse. Det er blandt andet derfor, vi tilbyder, at nye medlemsforeninger får gratis kontingent det første år

Foreningskonsulent Ole Schmidt

Blev medlem - nemt og hurtigt

Foreninger eller skoler optages som medlem ved at fremsende et medlemsskema til DGI Vestjylland på vestjylland@dgi.dk med angivelse af kontaktpersoner sammen med foreningens vedtægter. Du udfylder medlemsskemaet her.

--> Læs mere om et medlemskab i DGI Vestjylland.

Så snart skemaet er behandlet, som regel i løbet af den førstkommende måned, modtager foreningen/klubben eller skolen besked om optagelsen sammen med yderligere oplysninger om DGI Vestjylland.