Holstebro Byløb vil have alle med: Inviterer til guidet gåtur

Den 23. februar 2020 bliver der atter fest i Holstebros gader, når Holstebro Byløb løber af stablen. Det bliver dog ikke kun en fest for dem med de hurtige løbesko.

Holstebro Byløb 2020 inviterer til et brag af en løbefest, hvor alle kan være med Foto: Morten Holm, DGI Vestjylland

Man må sige, at Holstebro Byløb lever op til sit navn: Holstebro Byløb – et vintermotionsløb for alle. Der er ruter fra 4,2 km og helt op til maratondistancen, og i 2020 har man som noget nyt mulighed for at komme på en guidet gåtur gennem Holstebros gader på den 4,2 km lange rute.

Via et samarbejde med Holstebro Museum tilbydes en guidet gåtur med historiefortælling på ruten og alle kan være med. På turen vil der være stop undervejs, hvor der vil blive fortalt spændende fortællinger fra byens historie. Det er blandt andet fortællinger om byens opståen, om handel og markeder, store bybrande – og så også noget om spøgelser, riddere og drager. Turen vil tage cirka to timer, og er en perfekt mulighed for at kombinere kultur og bevægelse.

Gang i gågaden

Det er dog ikke kun den nye guidede tur, som deltagerne til Holstebro Byløb kan se frem til. I Nørreport Centret kommer HOKA forbi, og det vil være muligt at prøve nogle af de populære løbesko-modeller fra HOKA. De lover god stemning og god musik – alt, man behøver for at prøve et par løbesko.

Derudover vil Munk Store i Holstebros gågade holde åbent og sørge for god musik. Sidst, men ikke mindst har The Burger Concept et lækkert tilbud til de sultne løbere på løbsdagen. En Single Iconic menu for en flad 50’er, hvor man altså sparer 39 kr. ved fremvisning af startnummer.

Alt i alt bliver der sørget rigtig godt for alle deltagere til Holstebro Byløb, og det bliver en løbefest uden lige – for alle! Så på med gå- eller løbeskoene, og deltag i den årlige begivenhed – nu med guidet gåtur - som man absolut ikke vil gå glip af.