Vi præsenterer de nye bestyrelsesmedlemmer i DGI Vestjylland

Og har stillet dem 5 skarpe spørgsmål

Jesper Fruergaard ny i DGI Vestjylland bestyrelsen
 1. Hvem er du?
  Mit navn er Jesper Vinther Fruergaard, jeg er 37 år gammel og gift med Annemette. Vi har sammen tre piger Kaisa, Vigga & Norma.
  Jeg er født og opvokset i Holstebro, men i 2010 flyttede vi til Thyborøn, hvor Annemette er født og opvokset.
 2. Hvad er din baggrund ?
  Jeg er uddannet på Handelsgymnasiet i Holstebro og efterfølgende udlært i en erhvervs telebutik. Herefter startede en lang karrierer i køkkenbranchen, først i en lille butik i Viborg siden Svane & HTH i Holstebro. De sidste 5 år var primært med ansvar for nogle større typehusvirksomheder.
  Herudover har jeg været ansat som eventchef i Team Tvis Holstebro Håndbold.
  Siden 2015 har jeg været ansat som Wærkfører (centerchef) på Wærket i Thyborøn, hvor jeg først som bestyrelsesformand, og siden som centerchef, har været med til at tegne den nye vision og udviklingsplan for centret. Vi har lige afsluttet en omfattende ombygning for 50.000.000 kr. med bl.a. udførelsen af Thyborøn Vandkulturhus.
  I min fritid har jeg været med til at starte Thyborøn Borgerforening, og siddet i dennes bestyrelse i en årrække – herudover var jeg med i styregruppen omkring sammenlægning af idrætsforeningerne i Thyborøn – der i dag går under navnet Thyborøn Fritid.
  Endelig har jeg været engageret i Venstre, og har siddet som næstformand i egnsforeningen Thyborøn-Harboøre.
 3. Hvad vil du gerne arbejde for i DGI Vestjylland?
  Jeg vil gerne være med til at udvikle et godt fritids og foreningsliv for borgerne i det vestjyske. Jeg er facilitets mand, og meget af min hverdag går på det organisatoriske plan, med udvikling af rammerne til et godt aktivitets- og fritidsliv. Dette i tæt samarbejde med de lokale foreninger.
  Det er her jeg mener jeg kan bidrage til bestyrelsesarbejdet i DGI.
 4. Hvad brænder du for?
  Jeg brænder for udvikling og nytænkning. Herudover brænder jeg for at udvikle et godt lokalsamfund her hvor jeg bor – men også udvikling af et godt samarbejde mellem de mange lokalsamfund der er i vores kommune, således vi skaber gode lokalsamfund, der er bedre til at samarbejde omkring de aktiviteter og faciliteter vi har – og spiller hinanden gode.
 5. Fun Fact.
  Jeg er ikke det store sportsmenneske 😉 hvilket mange synes er sjovt, med det job som jeg har – og har haft som eventchef i Team Tvis Holstebro.
  Jeg ser aktiviteterne og faciliteterne fra en anden vinkel, den mere organisatoriske vinkel med fokus på markedsføring, udvikling og samarbejde.
  Træningen på banen lader jeg trænerne om 😉 og sammen skaber vi så en god facilitet med gode aktiviteter.