Vintermotionsløb i Holstebro genopstår

Det tidligere Holstebro Bymarathon genopstår i nyt set up med nyt navn og flere løberuter. Så uanset om du er helt ny i løbesporten, eller du er erfaren løber med mange maratons i camelbaggen, så er der noget for dig til dette unikke vintermotionsløb i Holstebro bymidte.

Vintermotionsløbet i Holstebro er for alle. Foto: Bent Nielsen

Tidligere henvendte løbet sig primært til marathonløbere, mens det fremadrettet vil være et løb, der henvender sig til alle aldersgrupper og niveauer af løbere med distancer fra 4,2 km til marathon. Der er også et børneløb for de mindste.

Det er DGI Vestjylland, der har overtaget roret på Holstebro Byløb, som vintermotionsløbet nu kaldes.

Vi ønsker med Holstebro Byløb at afholde en dag for løbeglade motionister. Det er et godt tidspunkt på året at afholde et løb, da det kan bruges som en test af vinterformen

Kirstine Bach Storgaard, Løbekonsulent, DGI Vestjylland

”Vi ønsker med Holstebro Byløb at afholde en dag for løbeglade motionister. Det er et godt tidspunkt på året at afholde et løb, da det kan bruges som en test af vinterformen - eksempelvis på vej mod et større mål senere på året. Det kan også sagtens bruges som et supplement til ens løbetræning eller som en aktiv søndagsudflugt for hele familien,” siger Kirstine Bach Storgaard, løbekonsulent ved DGI Vestjylland, der er ansvarlig for løbet sammen med kollega Leif Lundstrøm.

Tilmeld dig Holstebro Byløb

Tilmelding foregår via www.dgi.dk/201705064001

Tidligere arrangører sætter pris på genoplivelsen

DGI Vestjylland har været i god dialog med de tidligere arrangører af løbet, som glæder sig over, at løbet bliver genoptaget.

”De tidligere arrangører har stået for løbet på frivillig basis, og det kræver tid og kræfter at arrangere et løb af sådan en størrelse. Derfor ønskede de at stoppe på toppen med et godt produkt, men har også været kede af, løbet ikke kunne fortsætte. Jeg ved, de er glade for, vi genopliver løbet, og vi har kunne trække på deres mange erfaringer med løbet, ” fortæller Leif Lundstrøm, løbekonsulent ved DGI Vestjylland.

Hos Holstebro Kommune bakkes der op om løbet, og Leif Lundstrøm og Kirstine Storgaard er desuden i dialog med de lokale foreninger og håber også, at de vil støtte op om byløbet og tage del i det spændende arrangement.

>> Find informationer og seneste nyt på Holstebro Byløbs hjemmeside <<

Der er fastelavnsboller og præmier i massevis til løberne

Holstebro Byløb afholdes fastelavnssøndag 26. februar 2017 med start fra Nørreport Centret kl. 9. Alle deltagere i børneløbet vil derfor efter løbet kunne nyde en velfortjent fastelavnsbolle sponsoreret af Bager Max.

Det er nemlig ikke mindst takket være gode og imødekommende sponsorer, at Holstebro Byløb kan genoptages. Ringkjøbing Landbobank er en af støtterne.

Det at bredden af løbere tænkes ind i arrangementet er godt og med så mange forskellige distancer på samme tid, så vil det uvilkårligt også blive rigtig publikumsvenligt

Peter Riis Jacobsen, filialdirektør, Ringkjøbing Landbobank

”Vi synes, det er et rigtig godt initiativ DGI Vestjylland har taget omkring Holstebro Byløb. Det at bredden af løbere tænkes ind i arrangementet er godt og med så mange forskellige distancer på samme tid, så vil det uvilkårligt også blive rigtig publikumsvenligt.  Vi håber derfor også på, at vi på selve løbsdagen kan være med til at skabe en god motions-event.”  udtaler filialdirektør Peter Riis Jacobsen fra Ringkjøbing Landbobank.

Der vil være lodtrækningspræmier samt præmier til nummer 1, 2 og 3 hos både mænd og kvinder på alle distancer, dog ikke børneløbet.