DGI og DIF's puljer

Her finder du information om Foreningspuljen og ImpulsPuljen, som begge understøtter udvikling, aktiviteter og arrangementer i foreningslivet.

Foreningspuljen

Idrætsforeninger kan søge økonomisk støtte i DIF og DGI’s Foreningspulje, som hvert år uddeler ca. 44 mio. kr. Puljen har som mål at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne og skabe rum til udvikling. Derfor kan foreningen søge til både rekruttering og fastholdelse af medlemmer, kommunikation, digitalisering, nye tilbud m.m.
Alle idrætsforeninger kan søge puljen, og der kan søges til et enkelt overordnet formål per ansøgning. Hver forening kan ikke få godkendt mere end en ansøgning i et kalenderår. Foreninger med flere afdelinger, flerstrengede foreninger, har dog mulighed for at få godkendt en ansøgning per afdeling per år.

Hvordan søger I Foreningspuljen?
I skal ansøge via DIF og DGI’s fælles portal, Centralt ForeningsRegister (CFR)

LÆS MERE OM FORENINGSPULJEN

ImpulsPuljen

ImpulsPuljen støtter aktiviteter, som får flere unge til at bevæge sig i fællesskab og dermed skaber små frirum i hverdagen. Det kan f.eks. være løb mod ensomhed, kom-og-vær-med badminton i klubben eller grill-og-tennis fredag eftermiddag.

Ansøgning skal ligge mellem 5.000-25.000 kr. og dækker over udgifter til f.eks. trøjer, transport af udstyr, musik, træningsudstyr osv.
Aktiviteten skal få flere unge til at bevæge sig i fællesskab.

Hvem kan ansøge? Og hvordan gør man?

I kan søge ImpulsPuljen hvis...

  • ...I er mellem 15-24 år
  • ...jeres ansøgning ligger mellem 5.000 – 25.000 kr.
  • ...jeres ansøgning dækker over udgifter til f.eks. trøjer, transport af udstyr, musik, træningsudstyr osv.
  • ...jeres aktivitet får flere unge til at bevæge sig i fællesskab og dermed skaber små frirum i hverdagen

HER SØGER I IMPULSPULJEN