Søgeresultat for

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Aalborg MTB Marathon

Aalborg MTB Marathon 2020 er aflyst På baggrund af myndighedernes skærpede anbefalinger vedr. COVID-19, har vi valgt at aflyse Aalborg MTB Marathon 2020. Alle tilmeldte får tilbagebetalt fuldt deltagergebyr, dog minus onlinegebyr. Hvis der er betalt med kreditkort, vil betalingen føres tilbage til d

Fundet i: Aalborg MTB Marathon

Skole DM i skydning

Skole DM i skydning er en turnering for hele klassen. Det er en sjov, anderledes og udfordrende idræt, hvor du lærer at arbejde med koncentration, udholdenhed og balance. Alle landets 5. klasser kan deltage.

Fundet i: Skole DM i skydning

DGI Årsberetning 2016

, som er gennemført af lektor Karsten Østerlund, CISC på Syddansk Universitet. I undersøgelsen vender SdU tilbage og spørger de foreninger, der var med i DM i 2011-12 og 2012-13. Rapporten tegner et billede af, at når foreninger igangsætter foreningsudvikling, så oplever de ofte en stigende lyst til

Fundet i: DGI Årsberetning 2016

Haervejsloebet

Are you going to Denmark’s biggest cycling experience Saturday, June 29, 2019? Registration is open Save money SAVE 200 DKK on registration fee if you sign up for one of the three longest distances on the road or MTB, respectively, before 1st January 2019.

Fundet i: Haervejsloebet

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning

DGI Årsberetning 2017

DGI's Årsberetning 2017

Fundet i: DGI Årsberetning 2017

DGI Impact

DGI Impact er et iværksætterforløb for dig med en startup som kan få pulsen op i Danmark. Vi kan støtte med økonomi, ekspertviden, netværk og eksponering så din drøm kan blive virkelig. Kan din startup ramme plet? Er du iværksætter eller har du en innovativ startup, der kan hjælpe idrætsforeninger m

Fundet i: DGI Impact

Aarhus Esportscenter

Samarbejdet mellem Aarhus Kommune, DGI og Aarhus Esportscenter giver din forening mulighed for at tilbyde gaming til jeres medlemmer!

Fundet i: Aarhus Esportscenter

DGI Årsberetning 2018

DGI's Årsberetning 2018

Fundet i: DGI Årsberetning 2018
1/1414