Søgeresultat for

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Aalborg Halvmarathon

Aalborg Halvmarathon 2020 aflyst DGI har landsdækkende valgt at aflyse alle arrangementer i april måned – og vi overvejer nøje vores store events i maj og juni. Der er rigtig mange, som gerne vil være en del af Aalborg Halvmarathon - og det er vi glade for og stolte af, men som situationen er nu, me

Fundet i: Aalborg Halvmarathon

Aalborg MTB Marathon

9000

Fundet i: Aalborg MTB Marathon

Skole DM i skydning

Skole DM i skydning er en turnering for hele klassen. Det er en sjov, anderledes og udfordrende idræt, hvor du lærer at arbejde med koncentration, udholdenhed og balance. Alle landets 5. klasser kan deltage.

Fundet i: Skole DM i skydning

DGI Årsberetning 2016

, som er gennemført af lektor Karsten Østerlund, CISC på Syddansk Universitet. I undersøgelsen vender SdU tilbage og spørger de foreninger, der var med i DM i 2011-12 og 2012-13. Rapporten tegner et billede af, at når foreninger igangsætter foreningsudvikling, så oplever de ofte en stigende lyst til

Fundet i: DGI Årsberetning 2016

Haervejsloebet

Are you going to Denmark’s biggest cycling experience Saturday, June 29, 2019? Registration is open Save money SAVE 200 DKK on registration fee if you sign up for one of the three longest distances on the road or MTB, respectively, before 1st January 2019.

Fundet i: Haervejsloebet

MTB Festival

MTB Festival hylder oplevelsen, glæden og legen ved mountainbike på tværs af erfaring, alder og geografi. Vi samler de danske MTB'ere.

Fundet i: MTB Festival

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning

Medieløbet

Medieløbet køres den 1. september 2019 på Sjælland med mere end 1.000 deltagere. Det er muligt for hele familien og cykle med på en af de tre ruter.

Fundet i: Medieløbet
1/1310