Søgeresultat for

Verdensholdet

DGI Verdensholdet vil bidrage og engagere til bevægelse, livsglæde og forståelse i verden. Vi tror på, at der er en klar sammenhæng mellem fysisk aktivitet, indlæringsevne og livsglæde.

Fundet i: Verdensholdet

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Aalborg Halvmarathon

Billeder Motionsbilleder.dk har været i felten sammen med vores egne folk. Klik på et link på et link og søg på startnummer - måske er der billeder af dig. Vi kan ikke garantere at I alle er med, da startnummeret skal være fuldt synligt. Når I skal hente billederne ned - brug koden DGI - og de komme

Fundet i: Aalborg Halvmarathon

Move For Life

Move For Life giver dig mere end 30 forskellige idrætsaktiviteter i weekenden den 22.-23. september 2018 på Frederiks Allé i hjertet af Aarhus. Kig forbi med dine venner eller din familie til en fed, udfordrende og aktiv oplevelse.

Fundet i: Move For Life

Aalborg MTB Marathon

Signalbakken - Av av Det kræver styrke, udholdenhed og vilje at komme helskindet over - forhåbentlig sætter stigningerne sig ikke for mange spor på resten af turen, for så kan der være rigtig RIGTIG langt hjem. Normalt ligger Signalbakkerne som den sidste og frygtede prøvelse til Aalborg MTB Maratho

Fundet i: Aalborg MTB Marathon

Hærvejsløbet

Deltag i Danmarks bedste og største motionscykelløb

Fundet i: Hærvejsløbet

Skole DM i skydning

Træningen og den indledende runde afvikles i oktober og november af den lokale skytteforening. De bedste hold fra regionen går videre til en landsdelsfinale, hvor de bedste igen går videre til en landsfinale i Vingsted i slutningen af november.

Fundet i: Skole DM i skydning

DGI Årsberetning 2016

, som er gennemført af lektor Karsten Østerlund, CISC på Syddansk Universitet. I undersøgelsen vender SdU tilbage og spørger de foreninger, der var med i DM i 2011-12 og 2012-13. Rapporten tegner et billede af, at når foreninger igangsætter foreningsudvikling, så oplever de ofte en stigende lyst til

Fundet i: DGI Årsberetning 2016

Haervejsloebet

Are you going to Denmark’s biggest cycling experience Saturday, June 29, 2019? Registration is open Save money SAVE 200 DKK on registration fee if you sign up for one of the three longest distances on the road or MTB, respectively, before 1 January 2019.

Fundet i: Haervejsloebet
1/1309