Søgeresultat for

Move For Life

Move For Life giver dig mere end 30 forskellige idrætsaktiviteter i weekenden den 22.-23. september 2018 på Frederiks Allé i hjertet af Aarhus. Kig forbi med dine venner eller din familie til en fed, udfordrende og aktiv oplevelse.

Fundet i: Move For Life

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

DGI Årsberetning 2016

, som er gennemført af lektor Karsten Østerlund, CISC på Syddansk Universitet. I undersøgelsen vender SdU tilbage og spørger de foreninger, der var med i DM i 2011-12 og 2012-13. Rapporten tegner et billede af, at når foreninger igangsætter foreningsudvikling, så oplever de ofte en stigende lyst til

Fundet i: DGI Årsberetning 2016

DGI Årsberetning 2017

DGI's Årsberetning 2017

Fundet i: DGI Årsberetning 2017

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Skole DM i skydning

Træningen og den indledende runde afvikles i oktober og november af den lokale skytteforening. De bedste hold fra regionen går videre til en landsdelsfinale, hvor de bedste igen går videre til en landsfinale i Vingsted i slutningen af november.

Fundet i: Skole DM i skydning

Aalborg Halvmarathon

Aalborg Halvmarathon 2018 er nu vel overstået - og 5500 løbere fik en løbeoplevelse med gåsehud gennem Limfjordstunnelen. Tusind tak fordi I var med til at skabe en løbefest - og tak til de mere end 250 frivillige. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre at skabe denne event. På www.motionsbilleder.dk

Fundet i: Aalborg Halvmarathon

Haervejsloebet

Are you going to Denmark’s biggest cycling experience Saturday, June 23, 2018? Registration is open Save money SAVE 200 DKK on registration fee if you sign up for one of the three longest distances on the road or MTB, respectively, before 1 January 2018.

Fundet i: Haervejsloebet

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning

Hærvejsløbet

NYHED Tilmelding til DGI Hærvejsløbet 2019 er åben. DGI Hærvejsløbet er et rigtigt motionscykelløb. Vi lægger vægt på holdkørsel og socialt samvær undervejs. Det vil sige, at I som ryttere forpligter jer på hinanden, hjælper hinanden med at holde tempo, venter ved små reparationer og kommer samlet i

Fundet i: Hærvejsløbet
1/1223