Søgeresultat for

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Aalborg Halvmarathon

Depoter med genbrugskopper Vi laver forsøg med genbrugskopper på depoterne. Husk af aflevere koppen i dropzone, så vi kan få den retur og vasket. Kopperne benyttes på: På halvmaraton-ruten løber du gennem fire depoter. Depot 1 (efter 4,3km): Vand Depot 2 (efter 10,5km): Vand, energidrik og bananer D

Fundet i: Aalborg Halvmarathon

Aalborg MTB Marathon

Aalborg MTB Marathon 2020 er aflyst På baggrund af myndighedernes skærpede anbefalinger vedr. COVID-19, har vi valgt at aflyse Aalborg MTB Marathon 2020. Alle tilmeldte får tilbagebetalt fuldt deltagergebyr, dog minus onlinegebyr. Hvis der er betalt med kreditkort, vil betalingen føres tilbage til d

Fundet i: Aalborg MTB Marathon

Skole DM i skydning

Skole DM i skydning er en turnering for hele klassen. Det er en sjov, anderledes og udfordrende idræt, hvor du lærer at arbejde med koncentration, udholdenhed og balance. Alle landets 5. klasser kan deltage.

Fundet i: Skole DM i skydning

DGI Årsberetning 2016

, som er gennemført af lektor Karsten Østerlund, CISC på Syddansk Universitet. I undersøgelsen vender SdU tilbage og spørger de foreninger, der var med i DM i 2011-12 og 2012-13. Rapporten tegner et billede af, at når foreninger igangsætter foreningsudvikling, så oplever de ofte en stigende lyst til

Fundet i: DGI Årsberetning 2016

Hærvejsløbet - The Viking Gran Fondo

HÆRVEJSLØBET – The Viking Gran Fondo presents a fascinating mix of physical challenges for your inner Viking, historical sights and beautiful landscapes. A one-of-a-kind gran fondo and extraordinary opportunity to combine an authentic cycling challenge with a wonderful holiday for the family.

Fundet i: Hærvejsløbet - The Viking Gran Fondo

MTB Session

MTB Festival hylder oplevelsen, glæden og legen ved mountainbike på tværs af erfaring, alder og geografi. Vi samler de danske MTB'ere.

Fundet i: MTB Session

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning

SMARTsport

Bonusinfo Vi har udarbejdet mange SMARTsport ruter til flere forskellige fag lige til at taste ind i Woop App - søg under klassetrin og fag. Det kræver en bruger at oprette sin egen jagt, men eleverne behøver ikke have en bruger for at finde dine jagte eller spille bombe. Du kan lade eleverne oprett

Fundet i: SMARTsport
1/1481