Conventus

Conventus er et administrations- og bookingsystem, som gør medlemsadministrationen nemmere for kassereren, der også kan slippe for at håndtere kontingentindbetalinger.

Conventus er et online administrations- og bookingsystem, hvor medlemmerne betjener sig selv, og dermed letter arbejdet for frivillige i foreningen. Læs om alle funktioner i systemet på conventus.dk, hvor du finder alle relevante oplysninger om systemet. Det er også her, du kan prøve programmet gratis i en måned.

Conventus giver mulighed for at foreningen kan synkronisere oplysninger om bestyrelsesmedlemmer, trænere og instruktører direkte fra Conventus til DGI Foreningsservice, så I ikke skal oprette dem to gange. I skal blot slette personer, der ikke længere har et tilhørsforhold til foreningen i DGI Foreningsservice.

Priser

DGI har samarbejdet med Conventus siden 2009. Fra den 1. juli 2022 består samarbejdet primært i en prisaftale for foreninger, der er medlem af DGI.

En del kommuner anvender Conventus Kommuneløsning, og de fleste af dem har indgået en aftale med Conventus, der giver rabat på Conventus. Se hvilke kommuner, der anvender Conventus og hvilke der har rabataftaler med Conventus i denne oversigt (det er selvfølgelig den enkelte kommune, der ved hvilken aftale de har med Conventus).

Hvis din kommune ikke har en rabataftale med Conventus, så kan foreninger, som er medlem af DGI få rabat. Se de aktuelle priser og rabatpriser.

Det er også Conventus, der kan hjælpe med at forklare hvordan din forening får denne rabat. Du skal nemlig angive foreningens DGI-nummer i Conventus. Nummeret kan ses i Foreningsservice.

Conventus-kurser

Med ændringen i DGI's samarbejde med Conventus pr. 1.7. udbyder DGI ikke længere Conventuskurser. Det gør Conventus. Se kurserne her.

Enkelte landsdelsforeninger vil stadig udbyde kurser. Det er DGI Bornholm, DGI Midtjylland og DGI Sønderjylland. 

Kom godt i gang med Conventus

Nogle af DGI's landsdelsforeninger kan anvise en frivillig Conventus-underviser, der vil  komme på besøg i din forening og hjælpe med Conventus. Det er DGI Nordjylland, DGI Vestjylland, DGI Midtjylland, DGI Sydøstjylland, DGI Sønderjylland, DGI Midt- og Vestsjælland og DGI Bornholm.