Sådan vælger I hjemmeside til jeres forening

Har din forening behov for en ny hjemmeside eller en opdatering af den gamle?  Det behøver ikke at være en svær proces. Få hjælp her:

Har din forening et digitalt medlemssystem, rummer det med stor sandsynlighed en mulighed for at bygge en hjemmeside. Hvis I ikke har et medlemssystem, så tjek mulighederne her.

Har din forening et medlemssystem?

Hvis ja, så start med at undersøge om jeres medlemssystem allerede har en indbygget hjemmeside. Her finder du en beskrivelse af medlemssystemer og en oversigt over de mest anvendte løsninger. 10 ud af 12 medlemssystemer i oversigten har en indbygget hjemmesidefunktion. 

Hvis det er tilfældet, er det nemmeste for jer at oprette hjemmesiden i det indbyggede system. Det kan spare jer for unødvendigt ekstra arbejde, og det  giver jer support og hosting ét sted.

Leverandører af hjemmesider

Hvis din forening ikke har et medlemssystem med en indbygget hjemmesideløsning, eller I ønsker noget andet, så får I her DGI's bud på leverandører, som kan levere en total løsning med support og hosting. De kan også hjælpe jer med at etablere hjemmesiden og sikre en langtidsholdbar løsning.

Her er links til mulige leverandører

Spørg DGI's konsulenter

Har din forening ikke et digitalt medlemssystem med mulighed for at bygge en hjemmeside, anbefaler DGI, at I spørger en kommunikationsmedarbejder i jeres landsdelsforening eller Tina Samsø Udholm, DGI’s digitale konsulent.