Book et instruktionsforløb til din træning

En instruktion i din forening er din enestående chance for at få direkte feedback og sparring i hallen, ved bassinkanten, på fodboldbanen eller i esportslokalet.

Vi ved det godt. Os trænere. Det kan være svært at bevare gejsten hos os selv og holde motivationen hos deltagerne på holdet og til træning – nogle gange kan vi også gå lidt i stå i vores undervisning, og det kan være svært selv at se, hvad der skal til. Måske er det også et par år eller 10, siden du sidst har taget et kursus eller din træneruddannelse. 

En instruktion i din forening er nøglen til at få nyt syn på din undervisning. Enten hvor vores erfarne undervisere kommer ud til jer og varetager din træning, men de kan også observere, når du træner dit hold - det er op til dig. Udgangspunktet er altid dine ønsker.

Vi aftaler et godt tidspunkt og det rette fokus for instruktionsforløbet. Og om vores underviser skal møde op en enkelt gang, eller du ønsker et længere forløb med sparring ad flere omgange.

Sådan foregår det

  • Før træningen: Underviseren mødes med dig og de andre trænere, der er på holdet til en fælles instruktion én time før træningen starter, her gennemgår vi programmet og det fælles fokus for træningen.
  • Efter træningen: Underviseren evaluerer dagens træning sammen med jer trænere, og I får konstruktiv feedback og konkrete værktøjer, der kan styrke dig og resten af trænerteamet fremadrettet.

Vi følger op på instruktionsforløbet, så vi er helt sikre på, at I og jeres trænere er klædt godt på til at fortsætte træningen i foreningen.

Hvorfor skal jeg bestille en instruktion i forening?

  1. Den vigtigste gevinst vi hører er, at du får konkret feedback på der, hvor du har dine styrker, og sparring på, hvordan du kan gøre det endnu bedre – men ud fra de behov og ønsker du selv har.
  2. Den næstbedste gevinst er, at du efter instruktionsforløbet, har bedre mulighed for at sammensætte en træning, hvor du sætter alle deltagernes motivation mere i centrum