Digitale værktøjer til bestyrelsesarbejdet

Her er en nogle IT-systemer, der gør bestyrelsesarbejdet nemmere. Find for eksempel et årshjul, der giver jer overblik over opgaverne og et hjemmesidesystem specielt udviklet til foreninger.

Med digitale værktøjer kan I gøre hverdagen i foreningen nemmere. Her er nogle systemer, som DGI anbefaler eller samarbejder med. Er foreningen medlem af DGI, får I rabat.

Conventus: Et online administrations- og bookingsystem, hvor medlemmerne selv tilmelder sig og betaler online til hold og arrangementer, hvor du kan booke lokaler, lave dagsorden og giver mulighed for at kommunikere med medlemmerne via mail og SMS.

BetterBoard En bestyrelsesportal der giver struktur og sikkerhed omkring bestyrelsens dokumenthåndtering og sparer jer tid.

GoMINIsiteEt brugervenligt hjemmesidesystem. De har stor erfaring med foreninger og har samarbejdet med DGI siden 2009. Systemet er et godt supplement til Conventus og andre medlemssystemer, der ikke har en indbygget hjemmeside.

Assembly Voting ConferenceEt system til at håndtere generalforsamlingen digitalt. 

Plandisc - En årsplan der giver jer et overblik over foreningens opgaver og uddelegeringen af samme.

Trello - opgaveoverblik, -beskrivelser og -organiseringEn gratis løsning til at få overblik, til at beskrive og til at organisere opgaver i bestyrelse og udvalg.

---

TechsoupDGI har ikke en egentlig aftale med virksomheden, men de donerer på vegne af softwareleverandører over 200 forskellige produkter gratis eller til reducerede priser, herunder Microsofts Officepakke.

Se en oversigt over flere digitale administrationssystemer her