DGI Miniadventure Ry - Få eventyrlige fysiske udfordringer

Hvornår
29. maj 2019 kl. 18:00 til 21:00
Hvem
Alle

Nummer
2019 09 02 4502

Skal du med til årets tredje løb i DGI’s Miniadventureserie 2019 den 29. maj i Ry?

Adventurerace er eventyrlige fysiske udfordringer og svedigt fællesskab med vennerne. Lyder det som noget for dig og dine venner? Så lav et hold på 2-3 personer og dyst med i DGI’s Miniadventureserie, hvor vi indbyder til en håndfuld fede fyraftensløb i Østjylland i 2019 – man kan sagtens være med på et enkelt løb.

Adventurerace er en kombinationssport, hvor der både skal løbes og cykles sammen som hold. Alle vores løb er designet, så alle kan være med, hvis man er frisk på en udfordring. I bliver nemlig også kastet ud i forskellige og sjove specialdiscipliner.

Hvor lang tid varer et løb?

Hvert løb har en maks. tid på tre timer, hvor I som hold skal opsøge flest mulige poster. Posterne skal I selv navigere til, men navigationens sværhedsgrad bliver holdt på et niveau, som ikke kræver særlige forudsætninger.

I alle løb indgår cykling, løb og navigation (orientering). Dertil har hver enkelt løb sine egne specialdiscipliner, fx coasteering, canyoneering, rulleskøjter, kano, swim-run m.fl. Der er nye og spændende udfordringer til hvert løb.

Hvor langt skal vi løbe eller cykle?

I kan forvente at skulle løbe cirka 8-15 km og cykle cirka 20-30 km til hvert løb, men det afhænger også af jeres rutevalg. Fordelingen i hvert løb vil være omkring 30-40 % løb, 40-50% cykel og 10-30% andre discipliner.

Hvad er der af krav til udstyr?

Du skal medbringe:

• Cykel (mountainbike anbefales, men er ikke et krav)

• Cykellygter

• Pandelampe

• Cykelhjelm

• Løbesko

• Vandfast skrivegrej

• Mobiltelefon (pakket vandtæt)

• Drikkedunk

Mødested: Klostervej 36, 8680 Ry

Løbet arrangeres i samarbejde med Ry Højskole.

Hvor mange personer udgør et hold og hvad koster det?

Der må stilles op som 2- og 3-personers hold. Prisen er 125 kr. pr person. Tilmelder du et efter- eller højskolehold er prisen 75 kr. pr person

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til løbet, er du velkommen til at kontakte løbsarrangør Laura Lambæk Knudsen på tlf. 28118921 eller laura.lambaek@gmail.com eller Annemette Lunden fra DGI Østjylland på tlf. 79404317 eller Annemette.Lunden@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer