3. kano-/kajaktur - Karlsgårde til Janderup Kirke

Hvornår
13. aug 2019 kl. 17:30 til 21:30
Hvem
Alle

Nummer
2019 10 50 2018

DGI Sydøstjylland har fornøjelsen at indbyde til fire kano- og kajakture på Grindsted Å og Varde Å, hvor vi sejler fra Engsøen i Grindsted og ud i Ho bugt og hilse på sælerne.

Har du lyst til at ro på åer, og opleve stilheden, de intense naturoplevelser, og følelsen af at magte kanoen og kajakken, får du mulighed for at se Danmark fra en helt ny vinkel.

Man får naturen helt ind på livet – og ser omgivelserne i et andet perspektiv! Først og fremmest kommer vandløbets frodige planteliv sejleren i møde. 

Mange fugle holder til ved vandløbene – blandt andet er der mange ænder – især gråand, men også troldand og krikand, og i vandløbenes roligere dele kan der være blishøne og grønbenet rørhøne. Fiskehejren står ofte på lur efter fisk eller frøer langs bredden. Nogle steder kan man være heldig at se den sky isfugl. Når vandet er klart, er der gode muligheder for at iagttage fisk og smådyr i åen. 

Inden start vil der være en kort introduktion til sejlads. Der vil blive snakket om sikkerhedsaspekter, vejr- og vindforhold samt lidt om, hvad vi kan forvente at opleve på turen. Undervejs gør vi holdt, og spiser vores medbragte mad.

 
For at deltage på turen skal du have erfaring i roning. Medbring selv kano eller kajak, udstyr, og godkendt redningsvest.

Pris 120 kr. pr. etape

4. etape søndag den 22. september kl. 10.00 – 15.30 fra Janderup Kirke, Åkirkevej 51,6851 Janderup, til  Sjelborg Strandvej 40, 6710  Esbjerg V

Tilmelding senest den 12. september på www.dgi.dk/201910502027

Indbydelsen lige til at printe

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer