Træklatreinstruktør - modul 1

Hvornår
20. apr kl. 09:00 - 21. apr 2024 kl. 16:00
Hvor
Klatrekurser i DGI Østjylland, Skovalle 16, 8870 Langå, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 70 år, letøvede

Nummer
2024 09 54 3001

Du har selv styr på at komme til tops i træerne. Du ved, hvordan skoven ser ud fra oven. Du kender følelsen og fornemmelsen af at komme op under skyerne. Nu vil du lære det give din viden videre til andre. Bliv klædt på med dette instruktørkursus.

På dette kursus lærer du:

  • At instruere andre – ikke mindst nybegyndere
  • Opsætning af toprebsbaner og redningsreb
  • Yderligere om udstyr, knob, metoder og sikkerhed

Kurset er for personer, ikke mindst instruktører fra foreninger, der ønsker at øge kendskabet til træklatring med henblik på at kunne instruere andre. Kurset er også første skridt i at komme til eksamen efter Dansk Træklatreforeningens normer, hvorfor der også er gennemgang af eksamensmateriale.

Vi tager udgangspunkt i dit niveau, så alle med erfaring fra træklatring kan være med.

Kurset er en del af to moduler frem mod en eksamen, så husk at tilmelde dig modul 2, hvis du vil gøre kursusrækken færdig med afsluttende eksamen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til kurset, opstart af træklatring i forening eller andre henvendelser i forhold til det klatrefaglige, er du velkommen til at kontakte Kaj Jørgensen, instruktør, på tlf. 5186 1727 eller kajakaj@gmail.com.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Helle Holdam, idrætskoordinator, på tlf. 7940 4304 eller helle.holdam@dgi.dk

Kaj Jørgensen

Kurset afholdes:

  • Lørdag kl. 9-16
  • Søndag kl. 9-16

Kurset er inkl. frokost.

Du kan bestille hytte eller ligge i dit telt på Langå Camping, der ligger lige overfor kursusstedet. Der er gode muligheder for indkøb til aftens- og morgenmad og spisning i byen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer