Træklatreinstruktør - Eksamen

Hvornår
23. jun 2024 kl. 09:00 til 16:00
Hvor
Klatrekurser i DGI Østjylland, Skovalle 16, 8870 Langå, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 70 år, letøvede, øvede

Nummer
2024 09 54 3003

Du er en dygtig instruktør i træklatring. Du mangler sådan set kun et eksamensbevis fra Dansk Træklatreforening for at have papir på det. Få officiel anerkendelse for dine evner med dette kursus, hvor du kommer til eksamen med en censor fra Dansk Træklatreforening.

Dette kursus er for personer, der har gennemført modul 1 + modul 2 som træklatreinstruktør under DGI, og som ønsker at gå til eksamen i træklatring efter Dansk Træklatreforeningens normer. Prøven består af en teoriprøve, en praktisk prøve og en kort tur med træartsbestemmelse.

Du kan læse mere om eksamen på www.dansktraeklatreforening.dk, hvor du også finder kompendium i træklatring og logbog. Vi opfordrer dig også til at læse den praktiske vejledning til eksamen.

Vi skal bruge følgende bilag fra dig i forbindelse med tilmelding:

  • Kopi af gyldigt førstehjælpsbevis – mindst 7 timers kursus og ikke over 2 år gammelt
  • Underskrevet logbog
  • Vellignende pasfoto i farver som digitalt billede – filtype = .jpg, 200 dpi

Alt ovenstående med undtagelse af foto fremsendes i PDF-format til Kaj Jørgensen, instruktør, på kajakaj@gmail.com. Instruktøren foretager samlet tilmelding for alle deltagere til Dansk Træklatreforening.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til eksamen, bilag eller andre henvendelser i forhold til det klatrefaglige, er du velkommen til at kontakte Kaj Jørgensen, instruktør, på tlf. 5186 1727 eller kajakaj@gmail.com.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Helle Holdam, idrætskoordinator, på tlf. 7940 4304 eller helle.holdam@dgi.dk

 
 

Kaj Jørgensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer