Seniorgymnastik i DGI

Styrk din krop, din hjerne og fællesskabet med seniorgymnastik, som tager udgangspunkt i dig, der er over 60 år.

Seniorgymnastik er et gymnastikkoncept, som er udviklet specielt til dig, der er 60 år eller ældre.

Konceptet tager afsæt i traditionel gymnastik, som er sat sammen på baggrund af den seneste viden og forskning indenfor seniorområdet, og formålet med træningen er at blive mere rørig og skabe mere velvære i din hverdag.

Når du er til Seniorgymnastik, tager din instruktør udgangspunkt i dig og hjælper dig med at arbejde med træningens øvelser på dit eget niveau. Indholdet er enkelt og funktionelt, og kvalitet er kernen i alle øvelser. Samtidig er der fokus på fællesskab og sociale tiltag, som er med til at øge glæden ved din træning.

Til Seniorgymnastik vil du forbedre din balance gennem øvelser, hvor du blandt andet drejer rundt om dig selv, bøjer dig ned og læner hovedet bagover. Du kommer også til at styrke din muskel- og ledsans - den sans der får dine muskler til at spænde eller slappe af efter behov, og det vil give dig bedre stabilitet omkring dine led. 

På den måde er Seniortræning med at til holde dig i fysisk form til dagligdagens gøremål, og du sænker risikoen for at falde og komme til skade i hverdagen.