Tilmelding som Vejleder, DGI Sydøstjylland

Hvornår
7. jan 2016 - 1. jan 2018

Nummer
2016 10 55 7000

Kunne du tænke dig at være vejleder?

 

DGI Sydøstjylland er i netop nu i færd med at opbygge et vejlederudvalg med tilhørende vejledere. Vi har i den forbindelse brug for din hjælp!

 

Som vejleder kommer du ud i foreningen, hvor tingene sker. Du skal hjælpe og bidrage med din erfaring og viden inden for vejledning.

Vi forventer du er loyal over for det hold du vejleder og dine gymnastikfaglige kompetencer, og vil være med til at bidrage til at gymnastikken grundprincipper efterleves. Du vil senere få tilsendt guidelines du kan bruge til vejledningen.

 

Har du ikke DGI’s nyeste vejlederuddannelse, anbefaler vi du tilmelder dig snarest muligt. Hold øje med www.dgi.dk her vil vejlederuddannelserne komme ind løbende.

Da dette er et nyt tiltag forventer vi at du gennemfører uddannelsen inden for det først år, du er vejleder hos DGI Sydøstjylland.

Du skal naturligvis ikke selv betale for uddannelsen. Din lokalforeningsformand har fået et infobrev vedr. dette initiativ, og din uddannelse betales af din lokalforening, da dette kommer alle interesserede til gode.

 

Vi håber I alle vil prioritere at støtte op om dette tiltag, så vi sammen kan løfte gymnastikken og vejledningen i DGI Sydøstjylland. 

 

Tilmeld dig NUUUUUUUUUUUUU!!!!

 

Med venlig hilsen

 

DGI Sydøstjyllands Vejlederudvalg

Kontakt Vejlederudvalget på mail: vejledningdgi@gmail.com

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer