Vingstedkurset 2019

Hvornår
21. jul kl. 17:00 - 26. jul 2019 kl. 15:00
Hvor
Vandel Efterskole, Grindstedvej 37B, 7184 Vandel, Danmark
Hvem
Alle fra 13 - 18 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 00 55 0109

Vingstedkurset er en fantaktisk mulighed for dig! 

Gør Du en indsats for gymnastikken i din lokalforening? Og vil du gerne undervises af gymnaster fra DGI Verdensholdet? 

Vingstedkurset er kursus for unge mellem 13 og 18 år, der har fortjent et ”skulderklap” for deres indsats i lokalforeningen.

På kurset får du mulighed for at nørde med gymnastikken og lære om rollen som instruktør.

På Vingstedkurset bliver du undervist i forskellige former for gymnastik af dygtige instruktører, der alle har været gymnast på DGI Verdensholdet!

Derudover får du mulighed for at lære noget om, hvad der kræves af en instruktør, der skal igangsætte forskellige aktiviteter og instruere andre. Du vil altså blive undervist i at undervise andre, både i rytmisk gymnastik, springgymnastik og øvrige aktiviteter. Desuden vil foreningslære og skadeforebyggelse også være på programmet.

 I løbet af ugen får du mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende, og dermed kan kurset give dig et stprt netværk af nye venner, der har den samme interesse som dig - gymnastikken!

 En dag op Vingstedkurset kan bl.a. indeholde: Morgenaktivitet, kursusaktivitet, gymnastik, teoretiske moduler, udendørs aktiviteter, lejrbål og sang.

Her er et par kommentarer fra tidligere deltagere:

"Vingstedkurset var en fantaktisk oplevelse"

"Den bedste gymnastoplevelse i mit liv indtil nu"

"Jeg synes, det var super godt, Jeg fik mange nye venner, lærte nye spring og fik flere ideer til, hvordan jeg selv skal træne mit eget hold. Trænerne var sindssygt dygtige og søde."

Hvis du vil læse mere om kurset og se billeder og video fra tidligere år, kan du finde os på Facebook - "Vingstedkurset 2018"

Du finder en indbydelse HERsom du kan vise din forening. 

Dinne Fredslund Andersen, Lise Ryttersgaard, Dennis Andersen

Ved tilmelding af mere end 2 instruktører fra samme forening, bedes instruktørerne informeres om at de er en del af et større arrangement, og derfor skal være opmærksom på at være en del af fællesskabet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer