Håndredskaber - Tips og tricks fra en verdensholdsgymnast

Hvornår
12. okt 2019 kl. 13:00 til 16:00
Hvor
Dejbjerglund Efterskole, Uglbjergvej 10, Dejbjerg, Skjern, 6900 Skjern, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 75 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 05 55 3019

Håndredskaber - Tips og tricks fra en verdensholdsgymnast:  
- Kurset er for dig som underviser i alderen fra 15 år og op efter for primært ynglinge gymnaster. Du kan enten have arbejdet/undervist i håndredskaber før eller være nybegynder i de tre forskellige slags håndredskaber. Vi skal fordybe os i håndredskaberne tøndebånd, køller og bold, hvor der vil blive lagt fokus på forskellige teknikker og hvordan man inddrager håndredskaberne i træningssalen. 
Disse fokuspunkter vil vi arbejde med gennem lege og opvarmningssekvenser. Derudover vil I blive involveret i udviklingen af tricks, være med til at udveksle idéer og videregive erfaring.

Om underviseren: 
Mathilde Toft Bro er 26 år og studerer til fysioterapeut i Holstebro. Det seneste år har hun haft orlov fra studiet for at  rejse med DGI Verdensholdet. Udover erfaring fra de hundredevise af workshops rundt i verden, har hun undervist adskillige hold; alt fra juniorhold til rep.hold og udtagede pigehold. Mathilde har altid dyrket gymnastik og gået på diverse hold såsom Holstebro/lemvigegnens rep.hold og Ollerups Elitehold. Som gymnast vægter hun teknik, flow og fysik rigtig højt. Hun elsker at bruge sin krop fysisk, samtidig med at hun har det sjovt. 

Kurset er inklusiv eftermiddagsforfriskning.

Bemærk at du om formiddagen har mulighed for at deltage på kurset "Inspiration fra dansens verden - v. Mathilde Toft Bro, verdensholdsgymnast"

Mathilde Toft Bro

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer