Fed drengegymnastik - springopstillinger på 1000 måder

Hvornår
28. sep 2019 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1, 6900 Skjern, Danmark
Hvem
Trænere, 12 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 05 55 3031

"Sjov stræben giver smil på læben"

Målgruppen er instruktører som enten har drengehold eller mix hold i alderen 8 år til 14 år eller gymnastikudvalget i foreningen som sidder med ansvar for springholdene. Forældre som enten er hjælpemodtager eller har en funktion på et springhold kan også drage nytte af dette kursus. 
 
Kursus indhold: 
Det skal være sjovt at gå til gymnastik, og som instruktør i dag er vi kommet i underholdningsbranchen. Vis det er sjovt så skal vi ikke bruge kræfter på konflikter. Vi stræber efter at vores gymnaster helst skal flytte sig i niveau ellers har de meget nemt ved at droppe ud og prøve andre sportsgrene. Så kurset vil indholde ideer til disse problemstillinger. Underviseren har meget focus på i en tidlig alder at få dem gjort stærke igennem leg og derved har vi meget nemmere ved at lære dem grundspringene Araber, kraftspring og flik osv.

Så på kurset vil programmet være :

  1. Hvordan laver jeg opvarmning i mine gymnastik timer
  2. Styrke igennem brug af forskellige redskaber og leg
  3. Hvordan bruger vi springgrav og stortramp i opbygning af spring og styrke
  4. Vi skal lave mange forskellige teknikbaner som kan hjælpe vores gymnaster til hurtigt at gøre fremskridt, så de går hjem fra træning hver gang med armene oppe over hovedet
  5. Basismodtagning omkring Måttespring og Trampet
  6. Jeg vil vende nogle erfaringer omkring vores Drengesatsning #Rigtigedrengespringer

Som afslutning der vil være meget praktisk, hvor vi afprøver de forskellige opvarmningsteorier og teknikbaner og ikke så meget teori men mulighed for at tage billeder og notere på sin blok .

Steen Dyreby Sigersted

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer