Skrammelgymnastik 1-6 år - inspiration til sjov leg med billige legerekvisitter

Hvornår
5. okt 2019 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Vestervang Skole - Viborg, Boghvedevej 26, 8800 Viborg, Danmark
Hvem
Trænere fra 13 - 99 år.
Begynder, Letøvede

Nummer
2019 06 55 3007

På dette kursus vil du få masser af gode og sjove ideer til leg, bevægelse og motion nye sjove legerekvisitter med de 1-6 årige. 
Du vil få ideer til sange og lege som du kan bruge sammen disse rekvisitter og hvordan et sjovt aktiverende program kan sammensættes, så du nemt kan fastholde børnene i dine aktiviteter.

Du vil få helt konkrete ideer som du kan bruge næste gang, du skal lave leg og bevægelse med dine ”børn”.

Du vil bl.a. få inspiration til rekvisitter som:

  • Isoleringsrør
  • Boomwhackers
  • Paptallerkner
  • Cykelslanger
  • Karklude
  • Lagener

Instruktør: 
Michael Back har 20 års erfaring i arbejdet med musik, leg og bevægelse og børn i alderen 1-6 år. Igennem årene er det blevet til mere end 3000 arrangementer og udgivelse af fire meget roste børne cd´er, der alle indeholder sjove aktivitetssange, der bruges til leg og bevægelse i utallige førskole institutioner og gymnastikforeninger landet over. Michael Back er uddannet pædagog, har diplom i rytmisk musik og bevægelse og er uddannet NLP coach. Michael Back udgiver ny børne cd i efteråret 2016 og materialet herfra vil selvfølgelig indgå i kurset.

Kursusmateriale (1 stk. CD og inspirationsbog)

Målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder med leg, bevægelse og motion. Det kan være du er dagplejer, pædagog, børnehaveklasselærer, gymnastikinstruktør og arbejder med børn i alderen 1-6 år.

Michael Back

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer