Vejledning i DGI Østjylland Gymnastik & Fitness

Hvornår
1. jan kl. 08:00 - 31. dec 2019 kl. 08:00
Hvem
Trænere

Nummer
2019 09 55 0099

Få friske øjne på dit hold og sparring på din undervisning 
Få besøg af en vejleder, der observerer din undervisning og efterfølgende har en times sparring med dig. Vejledning er både godt til dig, der er ny instruktør og ønsker sparring, hvis der er noget du er i tvivl om, men også hvis du som erfaren instruktør lige har brug for at få nogle nye øjne på din undervisning. Inden vejledning har I talt sammen i telefonen og rammesat, hvilke fokusområder vejledningen skal indeholde. Der er forskel på, om man har været instruktør i flere år, om man er ny på banen – om man er et team eller har holdet alene – og disse faktorer tages selvfølgelig med, når vejledningen planlægges. Til vejledningen snakker vi om de elementer, der er gået godt, hvilke udfordringer man møder og snakker løsninger. 

Til sidst laver vi aftaler for, hvordan man fremadrettet undgår de udfordringer, man tidligere har stået med.

En vejledning indeholder:

·         Sparring på konkrete, pædagogiske og samarbejdsmæssige udfordringer

·         Personlig udvikling af instruktøren i forhold til egen rolle og adfærd (ubevidste vaner, styrker og svagheder)

·         Forældresamarbejde

·         Samarbejde med foreningen - hvad kan jeg bruge den til?

·         Inspiration til forsat udvikling og evt. kurser

Er du ny instruktør, er det vigtigt, at der opbygges selvtillid – og vejlederen hjælper dig med at have fokus på de ting, du gør godt. Er I et team, der skal vejledes, arbejder I også med instruktørernes og hjælpeinstruktørernes indbyrdes roller, udvikling af teamsamarbejdet og udnyttelse af forskellige og fælles kompetencer. Hvis du ønsker vejledning til opvisningen, så kan du også kontakte os – det kan vi også hjælpe med. 

Vi har en stor flok kompetente vejledere, der står klar til at hjælpe dig og dit hold. Vejlederen, der kommer ud til dig er velforberedt, har stor erfaring med den målgruppe, du underviser, er pædagogisk og klar til at hjælpe dig med lige præcis de udfordringer, du står med.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte idrætskoordinator, Lise Buttle på lise.buttle@dgi.dk / 7940 4309. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer