Styrk balancen - træning og vedligehold

Hvornår
14. sep 2019 kl. 10:00 til 15:30
Hvor
DGI-huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 09 55 3210

Styrk og vedligehold balancen 
Hvilke sanser indgår i det, vi i daglig tale kalder ”balancesansen”? Hvordan kan vi udnytte viden om hjernen og det øvrige nervesystem til at planlægge og gennemføre god og brugbar træning af balancen?

På dette kursus får du:

  • inspiration til, hvordan du stimulerer balancen i den daglige træning

  • indsigt i, hvad der er forudsætningerne for god balance, og hvilke elementer, der er vigtige at træne for at opnå en god balance

  • idéer til lege/aktiviteter/bevægelser, som udfordrer og træner balancen

  • tips til, hvordan du omsætter det lærte til netop dit hold

  • fælles ”idébank”

Kurset er en blanding af praktik og teori, og vi drøfter løbende de principper og overvejelser, som ligger bag de valgte aktiviteter/øvelser.

Om underviseren, Dorthe Brandborg Olsen: Kiropraktor, udd. 2001 – ansat i privat praksis, samt ekstern lektor SDU / Bachelor i Idræt, Odense Universitet og Norges Idretts Høgskole / Z-Health Master Trainer / Udvikler af og underviser i MoveBetter / Formand for Fitness afd. I Haderslev Gymnastikforening / Uddannet i GLA:D Ryg, Pilates, Aerobic. 

Kort før kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Lise Buttle på 7940 4309 / lise.buttle@dgi.dk 

Målgruppe

Instruktører, der underviser voksne, seniorer og andre målgrupper i alle former for træning, hvor man ønsker at arbejde målrettet med balancetræning.

Dorthe Brandborg Olsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer