Livs- og bevægelsesglæde, der smitter - motionsgymnastik for voksne

Hvornår
29. sep 2019 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
DGI-huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 09 55 3215

Lækker motionsgymnastik, der giver mening 
Motionsgymnastik er en niche, der smukt forener krop og ånd, gennem dejlige bevægelser, tilpas med gentagelser, små overraskelser, en hel masse sammenhæng/flow og så krydret med lækkert musik, der får os til at glemme tid og sted. Det er en træningsform, du får god energi af, fordi det ikke er et middel til at nå et mål, men et mål i sig selv.

Med udgangspunkt i bevægelighed, koordination, udholdenhed, styrke og balance (de fem grundtræningselementer) og de tre bevægelseskvaliteter (svingende, førende og markeret) bevæger Trine jer igennem dette praktiske kursus – det er gennem kroppen, vi lærer!

Kom og bidrag med din gode energi, så lover Trine at give inspiration igen, og der er svedgaranti. Du får spillelisten og en beskrivelse af de forskellige aktiviteter på skrift, og der bliver tid til spørgsmål, noter og erfaringsdeling.

Når du kommer hjem fra dette kursus, har du fyldt hoved og krop med lækker inspiration og frisk input til sæsonen på dit gymnastikhold.  

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Idrætskoordinator, Lise Buttle på lise.buttle@dgi.dk / 7940 4309.

Målgruppe

Instruktører, der underviser kvinder i alderen 18-80 år

Trine Sønderholm Larsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer