Gymnastikinstruktøruddannelse - 30 timer på Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskole

Hvornår
14. okt kl. 17:30 - 17. okt 2019 kl. 15:30
Hvor
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 18 år, begynder, letøvede

Nummer
2019 11 55 3001

Den nye Gymnastikuddannelse

Vi er i fuld gang med at revidere DGI's nuværende Gymnastikuddannelse, og i Sydvest har vi fået lov til at være blandt de første til at køre pilotuddannelsen. Er det noget for din forening at sende instruktørerne på en spændende 30 timers uddannelse, hvor man bliver klædt grundigt på til rollen som underviser, så er det nu, I skal slå til.

Få en god start som instruktør 
Har du helt styr på, hvordan du er en god instruktør? Det får du på Gymnastikinstruktøruddannelsen, samtidig med at du lærer at stå for en sjov og inspirerende træning. 
 
Du kommer til at lære om alt fra opvarmning og redskabsaktiviteter til organisering af lege, kreativitet, musik og læring. Vi kommer også ind på børns udvikling, og hvordan du får et godt samarbejde med forældrene og meget, meget mere. 
 
Få masser af selvtillid som instruktør med Gymnastikintruktøruddannelsen. En seriøs uddannelse til dig der gerne vil vise andre det fede ved gymnastikken.

 
Målgruppe  
Du skal være fyldt 15 år den dag, der startes på uddannelsen ELLER 14 år med gennemført hjælpeinstruktøruddannelse og virket som hjælpeinstruktør i minimum en sæson.

 

Uddannelsen er på 30 timer og kræver aktiv deltagelse. For at få uddannelsesbevis skal alle 30 timer gennemføres.

 

 

 

 
 

 
 
 

 

Line Løftgaard Knudsen, Andreas Fabricius Poulsen, Annette Christensen, Anne-Katrine Degn Petersen, Morten Stenger

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer