Hjælpeinstruktøruddannelse 1 - 30 timer

Hvornår
11. okt kl. 18:00 - 14. okt 2019 kl. 15:00
Hvor
Blåvandshuk kursuscenter og Danhostel, Strandvejen 1, 6840 Oksbøl, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 15 år, begynder, letøvede

Nummer
2019 11 55 3003

Kom i gang som hjælpeinstruktør 
Har du lyst til at blive en del af lederteamet i din gymnastikforening? Vil du gerne hjælpe gymnaster med at blive bedre og møde nye gymnastikvenner? Så er Hjælpeinstruktøruddannelse 1 noget for dig.

I løbet af uddannelsen lærer du at igangsætte aktiviteter, og du bliver bevidst om din nye rolle som hjælpeinstruktør. Du lærer også at bruge lege i træningen og at udvælge lege til forskellige hold - og så får du en masse viden om spring, rytme, bevægelse og sanser m.m. 
 

Uddannelsen indeholder uddybende information om hvordan man agerer i en forening, hvilket ruster hjælpeinstruktøren bedre til at indgå i et trænerteam i egen forening.

Kort sagt: Vi hjælper dig med at blive en sej hjælpeinstruktør.

Overnatning sker på værelser.

Målgruppe: 
Du skal være mellem 13-15 år.

Formål: 
- At give kommende gymnastikinstruktører/-ledere indsigt i og viden om gymnastikuddannelsen med henblik på et gymnastikinstruktørarbejde i en folkelig forening. Hjælpeinstruktøruddannelsen skal give kursisten forudsætninger for at fungere som hjælpeinstruktør sammen med instruktører. 
- At opleve et rolleskift fra gymnast til hjælpeinstruktør.

Claus Toft Christensen, Lene Engkebølle, Morten Brogård Falkengren, Nina Sønderbøl Sørensen, Annette Christensen, Louise Willumsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer