Basismodtagning på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

Hvornår
5. okt 2019 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere fra 12 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 55 3102

Målgruppe 
Instruktører i springgymnastik - begyndere og letøvede

Kursusindhold 
Kursets primære formål er, at lære kursisterne hensigtsmæssig modtagning i grundspring på trampet og på bane. Desuden ønsker vi, at få den enkelte instruktør til at reflektere over egen metodik og opbygningsmetoder.

Vi vil koncentrere os om, at arbejde praktisk med de forskellige spring-varianter. Derfor bruger vi meget tid på at være aktive og indlære de forskellige modtagninger. Kursisterne skal arbejde med det aktuelle springniveau deres egne gymnaster har, for at give den bedste kobling til træningen i egen forening. Derfor beder vi jer om følgende:

VIGTIGT: 
For at kurset kan blive afviklet, SKAL hver forening bidrage med gymnaster, der kan fungere som kaniner under kurset. Hver forening/kursist skal medbringe 2 kaniner. Hvis antallet af kaniner ikke er tilstrækkeligt i forhold til deltagerantallet, vil kurset ikke blive gennemført. De medbragte kaniner/gymnaster skal enten arbejde med nedenstående spring, eller udføre springene uden modtagning.

Den enkelte kursist bliver afslutningsvis eksamineret i hver enkel af spring-modtagning, der er gennemgået på kurset. Den enkelte kursist får hermed muligheden for at blive en DGI-godkendt modtager i de spring, som kurset omhandler.

På Basismodtagning vil vi arbejde med følgende spring: 
Trampet:     
- Ophop 
- Forlæns salto 
Bane: 
- Mølle 
- Kraftspring 
- Rondat 
- Rondat - flik flak 
  
Forplejning er inkluderet i prisen.

Program for kurset: 

 

10:00 - 12:00 - Trampolin modtagninger 

12:00 - 12:50 - Middag

12:50 - 16:00 - Bane modtagninger

Bjørk Tønder Gotthardsen, Søren Carstensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer